cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El Barça vol fermar el passi a segona ronda

Els blaugranes volen oblidar avui contra el Lokomotiv la derrota encaixada a la Lliga amb el Betis

El Barcelona intentarà aconseguir avui (18 hores/TVE1) una victòria al camp del Lokomotiv de Moscou que li serveixi de bàlsam per oblidar la dura derrota soferta a la Lliga espanyola contra el Betis (3-0) i li permeti deixar pràcticament sentenciat el passi a la segona ronda de la Lliga de Campions.

L'equip blaugrana, ferit per la seva primera derrota en el campionat espanyol i, sobretot, per l'amplitud del resultat encaixat, necessita canviar ràpidament de 'xip' i recuperar la trajectòria portada fins al partit contra el Betis, quan havia encadenat quatre victòries consecutives (dues a la Lliga espanyola i altres dues a la Champions).

A la competició europea, el conjunt català marxa com a líder sòlid del Grup H, després de la disputa de les dues primeres jornades, amb sis punts, seguit del Galatasaray, que té tres punts i el Lokomotiv i Bruges (ambdós amb un). Com que el Barcelona ja ha derrotat el Bruges al Camp Nou (3-2) i el Galatasarai a domicili (0-2), una nova victòria demà el deixaria a la vora de la classificació matemàtica per a la segona ronda de la Lliga de Campions.

Amb nou punts i una distància d'entre sis i vuit respecte del tercer classificat del grup (d'acord amb el resultat que es produeixi avui entre el Galatasarai i el Bruges), l'equip barcelonista tendria un peu i mig dins la següent fase.

Juan Román Riquelme continua sent absent, en haver viatjat a Buenos Aires per assistir al naixement del seu segon fill, mentre que estan fora de la convocatòria el lesionat Marc Overmars, a més del tercer porter, Roberto Bonano, i de Patrik Andersson, qui ja té l'alta mèdica però acaba de sortir d'una greu lesió al recte anterior de la seva cama esquerra. Així és més que possible que Van Gaal doni continuïtat al bloc que ha emprat aquestes darreres setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.