nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El 'golejador' del Mallorca espera confirmar-se a l'onze de Manzano

Julián Robles estrenà a San Mamés el seu compte a Primera Divisió

Julián Robles era ahir un home feliç. El jove migcentre del Reial Mallorca va fer diumenge a San Mamés el seu primer gol des que debutà a Primera Divisió, ja fa tres temporades. Davant la premsa, emperò, moderà les seves declaracions i, guiat per la humilitat, assegurà que el més important eren els tres punts aconseguits per l'equip i poder repetir la titularitat amb la qual l'obsequià Gregorio Manzano.

«Fou un gol molt important per mi perquè és el primer amb la primera plantilla. Però el millor va ser la victòria. A Bilbao vàrem donar un bon nivell tots els jugadors i férem el més complicat: sumar els primers punts. Guanyar dins San Mamés ens ha donat molta confiança i ara només pensam en el partit contra l'Espanyol», assegurà el futbolista de Son Gotleu.

Robles explicà el gol. «Va venir d'una passada de Riera des de l'esquerra que Àlvaro (Novo) rescatà la pilota sobre la línia de fons. Va fer una gran jugada personal i em posà la pilota perquè fes el gol. Vaig tenir un poc de sort perquè vaig caure amb el defensa i no vaig rematar bé. Des d'enterra vaig ficar el peu i el gol pujà al marcador». En demanar-li sobre què sentí quan era felicitat pels seus companys després de marcar, el jugador assegurà que «molts de nervis. Era un gol molt important per l'equip i per mi. Riera em va cridar alguna cosa a l'orella però no puc dir què va ser perquè no el podia escoltar. Estava massa nerviós».

Ara, l'únic que té en ment Robles és la seva situació dins l'equip. «Esper repetir la titularitat aquest diumenge. Tenc confiança en mi mateix i, malgrat que hi ha quatre jugadors per dues places en el doble pivot, crec que puc ocupar-ne una d'elles. Esper jugar bastants partits», digué Robles. El migcampista confessà que «Manzano em va donar l'enhorabona després del partit. I m'omple de satisfacció».

El jugador explicà les claus de la victòria vermellenca a Bilbao: «Vàrem tenir molt clar que els havíem de donar la pilota i fer el nostre partit. Ells no estan en el seu millor moment i nosaltres ho vàrem poder aprofitar. A nosaltres ens podia passar això abans de la victòria perquè no dúiem cap punt, però ara ja hem aixecat el vol. Fou important convertir les nostres oportunitats, cosa que no havíem fet en els tres primers partits», conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.