algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

A la recerca de la primera victòria

El Mallorca B rep el Sabadell després d'haver sumat dos empats

El Mallorca B afronta avui el seu tercer partit de la temporada al Lluís Sitjar (12.00) amb la missió irrefutable d'aconseguir la primera victòria de la temporada. El rival serà un dels més potents de la categoria, el Centre d'Esports Sabadell, un equip que aspira campanya rere campanya a pujar a Segona Divisió.

Un cop superada la greu intoxicació que obligà a ajornar el partit de fa dues jornades contra el Nàstic de Tarragona i tres dies després de sumar els seus dos primers punts de la temporada amb sengles igualades a 0, el conjunt de Tomeu Llompart afronta aquest partit amb la plenitud dels seus efectius.

Campos, que no va poder jugar contra el Nàstic dimecres, tornarà al lateral dret, lloc poc habitual per ell fins ara "és central", però que ha ocupat des del principi de la temporada. El jugador de Binissalem entrarà a l'equip per Juanlu, que haurà d'esperar una nova oportunitat.

La resta de la defensa es perfila igual que en els darrers partits, amb Keko i Miguel Hernández com a centrals i Iván Ramis com a lateral esquerre. Aguado i Amate podrien repetir com a conductors del joc al centre del camp, acompanyats de Reynés i Toni González a la medul·lar.

El tècnic inquer confià en Raúl Martín per al partit d'aquest dimecres, per la qual cosa podria continuar a l'equip com a enllaç per davant de Tuni, que amb tota seguretat jugarà en punta perquè aquesta setmana no ha estat convocat pel primer equip, com va passar contra l'Atlètic el darrer diumenge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.