nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

La sortida a la crisi és a «la Catedral»

El Mallorca visita San Mamés amb la intenció de despertar després de tres derrotes consecutives

88400
Manzano confia que l'equip ficarà dins el sac els tres punts que hi ha en joc. | T. MONSERRAT.

Un camp en què el futbol es viu com una religió, San Mamés, és l'escenari on el Reial Mallorca cercarà avui (18 hores/PPV) ressorgir a la Lliga després de tres ensopegades consecutives que l'han instal·lat a la cua de la classificació. Gregorio Manzano ha agafat com a exemple el ridícul de diumenge passat davant l'Atlètic de Madrid (0-4) per alliçonar els seus homes sobre allò que no s'ha de fer en un terreny de joc, i aquests li han de respondre avui davant un equip que porta un parell de temporades coquetejant amb el perill.

Miquel Àngel Nadal pot ser el gran damnificat de l'onze vermellenc que protagonitzà el «paperot» de la jornada passada, davant l'Atlètic de Madrid. A falta de revulsius als quals aferrar-se, l'entrenador andalús ha provat durant aquesta setmana un onze sense el de Manacor, i Olaizola, suplent la setmana passada, pot tenir la seva oportunitat al costat de Fernando Niño, molt millorat de les molèsties físiques que ha arrossegat aquesta setmana.

De la resta, Manzano continuarà confiant en els mateixos homes que jugaren davant l'Atlètic, amb les previsibles entrades de Robles o Marcos en el lloc de Chichi Soler, i de Miquel Soler en el de Poli. Així, l'onze que boti avui a la gespa de San Mamés podria ser el format per Leo Franco, David Cortés, Olaizola, Niño, Miquel Soler, Lozano, Robles o Marcos, Campano, Riera, Ibagaza i Pandiani. La resta de l'expedició la completen Carlos, Poli, Chichi Soler, Miki, Nadal i Novo. Manzano ha deixat a Palma el Turu, amb problemes físics.

Per la seva banda, l'Athletic de Jupp Heynckes cerca a casa la primera victòria de la temporada. Els «lleons» tampoc no han començat massa bé la temporada, encara que l'empat que tragueren del Sánchez Pizjuán la jornada passada ha servit per calmar un poc els ànims d'una inquieta afició. La principal novetat a l'Athletic és la baixa del seu capità, Julen Guerrero, que no podrà vestir-se de curt a causa d'una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama esquerra. El de Portugalete era titular en tots els partits oficials d'aquesta temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.