algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

Heynckes no es fia del coer de la Lliga

El tècnic de l'Athletic assegura que el Mallorca «ha jugat bé» i que «hauria d'estar millor classificat»

L'entrenador de l'Athletic Club de Bilbao, l'alemany Jupp Heynckes, no es refia de la posició de coer que ocupa el Reial Mallorca, el seu rival d'avui, i advertí que per aconseguir la primera victòria de la temporada, el seu equip haurà d'exhibir un rendiment «per sobre» del mostrat en les tres primeres jornades. «Per mi, el Mallorca és un equip que ha jugat bastant bé i que no mereix ser a baix. És un rival que, per les seves derrotes, pareix que serà assequible. No obstant això, pel que he pogut veure en els vídeos, tinc una opinió totalment diferent», subratllà.

«Per tant, l'Athletic ha de treure demà (per avui) un rendiment per sobre del que ha tingut fins ara. Els jugadors han de sortir al camp no tan sols amb la motivació i la concentració alta, sinó també amb ganes d'aconseguir la primera victòria d'aquesta temporada», afegí el tècnic alemany. Pel preparador de l'Athletic, el balear «és un conjunt ben plantat» i amb jugadors «desequilibrants» i «amb molt talent» a la zona d'atac, entre els quals destacà l'argentí Ariel Ibagaza.

Sota aquestes pautes, Heynckes assegurà que l'equip de Gregorio Manzano arribarà a San Mamés amb una clara vocació ofensiva i que no posarà «l'autobús amb la finalitat d'assegurar-se almanco un punt en la seva visita a Bilbao. Pel que he pogut veure fins ara, el Mallorca no és un equip que s'atrinxeri enmig del camp. Sap jugar a futbol i surt cap amunt. Per això no ens hem de refiar, perquè ens poden fer molt de mal».

El preparador germànic destacà també que, en cas que el seu equip derrotàs el Mallorca, podria assolir el seu triomf «número cent a la Lliga». No obstant això, Heynckes assegurà que aquest fet només suposaria «un esdeveniment més» en una trajectòria de 23 anys a les banquetes. «Per mi és un partit com els altres. Valor més la victòria per al futur de l'equip que no pas pel que signifiqui en la meva trajectòria. Jo he viscut de tot en aquest món del futbol i no seria més que un altre esdeveniment en la meva vida esportiva».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.