SPARTAK DE MOSCOU: Cherchesov, Tchuisse, Mitreski, Kovtun, Moises, Kebe, Kudryashov, Khlestov, Kalynychenko, Beschastnykh i Danishevskiy.
Baranov per Kovtun i Flo Essien per Danishevshiy.
VALÈNCIA CF: Cañizares, Curro Torres, Ayala, Pellegrino, Carboni, Angulo, Albelda, Baraja, Vicente, Aimar i Carew.
Rufete per Vicente, Sánchez per Angulo i Mista per Carew.
ÀRBITRE: Stephane Bre (França). Amonestà Moisés, Kebe i Mitreski per part de l'Spartak de Moscou i cap jugador valencianista.
0-1: minut 5, Angulo.
0-2: minut 70, Mista.
0-3: minut 84, Sánchez.

El València continua amb pas ferm la seva marxa a la Lliga de Campions, després de golejar ahir a Moscou per 0-3 l'Spartak en un enfrontament en què els espanyols es mostraren molt superiors al seu rival i aconseguiren la primera victòria d'un equip espanyol al camp de l'equip rus. El partit se posà franc pels txes ben prest quan en la primera ocasió de gol, Angulo, en una perfecta vaselina damunt el porter Cherchesov i després d'una lleugera cessió del seu company Aimar, feia el zero a u gràcies a una passada de Baraja. Era el minut cinc de joc.

Els de Rafa Benítez jugaven a plaer i dominaven amb autoritat davant un rival poc consistent al migcamp i innocent en atac. Cap a la mitja hora de joc els russos reaccionaren i començaren a dur perill cap a la porteria ben defensada per Santiago Cañizares. Als primers minuts de la represa, amb Baranov i Flo Essien ja al camp, els d'Oleg Romantsev es feren amb el control total del partit. Els llevantins es defensaren amb ordre i quan més enrere estaven arribà el 0-2 quan una excel·lent jugada per la banda de Rufete i Baraja habilità Mista perquè fes el gol de la tranquil·litat amb total comoditat.

Fou un cop massa fort per al conjunt rus, que ja no pogué recuperar-se. El darrer tram del matx fou un rosari d'oportunitats dels visitants, que només pogueren fer un altre gol mitjançant Sánchez en el minut 84, després d'una garrafal errada de Cherchessov. En definitiva, victòria històrica del València basada en un excel·lent sistema defensiu i en l'aprofitament de les ocasions de marcar en el moment més oportú, que deixa el conjunt de Rafa Benítez amb un peu i mig en la següent fase de la màxima competició continental.