algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Barça i Estudiantes, dimecres al Palau

Se celebra la 37a edició del Trofeu Ciutat de Palma i l'ACB torna al Palau d'Esports

L'anual cita clàssica amb el bàsquet de primer nivell arribarà dimecres que ve al pavelló municipal d'esports de Palma amb la celebració del XXXVII trofeu de bàsquet Ciutat de Palma, que enfrontarà a les nou i mitja de la nit dos dels gallets de l'ACB: el FC Barcelona i l'Adecco Estudiantes, amb l'al·licient de la inauguració el cap de setmana anterior de la lliga ACB i de la presència del campió del món Dejan Bodiroga amb els blaugranes.

El torneig compta amb la col·laboració i patrocini de Porto Pi Centro, Viajes Marsans, Ibercon, Argei i M7 Televisió de Mallorca, a més de la Federació Balear de Bàsquet i l'organització de l'Ajuntament de Palma i l'Institut Municipal de l'Esport de Palma.

Precisament va ser el president de l'Institut, i regidor de Cort, Gaspar Oliver, l'encarregat de presentar aquesta competició. Per Oliver es tracta «d'una fita única per veure dos equips de bàsquet de primer nivell. Serà un d'aquests partits espectaculars, que ajuden a fer pedrera». Les entrades anticipades per aquest partit de bàsquet es poden adquirir en qualsevol dels centres de El Corte Inglés a la ciutat de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.