algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Niño sabrà avui si podrà jugar a Bilbao

El sevillà comprovarà durant l'entrenament si les molèsties lumbars que patí diumenge s'intensifiquen

76560
Niño, amb Tuni, Pandiani i Carlos, la setmana passada a Son Bibiloni. | T.M.

L'entrenament d'avui serà decisiu per determinar si Fernando Niño pot entrar a la convocatòria del Mallorca per al partit de diumenge. Així ho va confirmar ahir el defensa sevillà a Ultima Hora Ràdio, que dilluns no es pogué entrenar amb l'equip perquè va ser a Barcelona tot el dematí. El central mallorquinista, acompanyat pel cap dels serveis mèdics del club, Joan Pericàs, va viatjar dilluns a la Ciutat Comtal on, a la clínica Asepeyo de Sant Cugat del Vallés, se li realitzaren diverses proves a l'esquena per determinar l'origen de les molèsties musculars a les cames que pateix des de principis de Lliga.

La decisió d'acudir a l'esmentada clínica catalana es deu a la freqüència amb què el defensa tenia molts problemes a les cames, per la qual cosa es va pensar que les contractures que impedien a Niño poder jugar al cent per cent no eren provocades només per problemes musculars. Tal com va apuntar Fernando Niño, l'única bona notícia és que «no he de passar per quiròfan, sinó que simplement he de fer exercicis de rehabilitació per treballar els músculs i que així em donin menys problemes».

Concretament, els doctors li han recomanat enfortir la zona lumbar i abdominal. El central va confessar que està desesperat, perquè «el dolor va i ve i per això mai no sé si podré jugar al cent per cent. El pitjor de tots és el mal bicefemoral a la cama, i per aquest motiu de vegades em fan un embenat i, si això no em minva el mal, a vegades he de demanar el canvi».

Pel que fa a les crítiques rebudes pel partit de diumenge, Niño assegurà que «no he llegit la premsa, però imagín el que diuen perquè és normal que quan et fiquen quatre gols es miri la defensa». El sevillà reconegué, però, que «tinguérem la desgràcia de no estar fixos al darrere i cometérem així errades que no havíem de cometre. Esper que aquest fet serveixi de precedent i no es repeteixi». Tot i els mals resultats, Niño desprenia optimisme perquè «no hem fet una mala temporada i als entrenaments estam treballant bé. Només falta que els resultats ens acompanyin». El jugador continuà dient que «només hem de mirar enrere per evitar repetir les errades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.