nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

Nadal guanya el seu tercer títol ATP

El manacorí supera els vuitanta punts i continua pujant posicions a la classificació

Continuant amb la bona ratxa que darrerament acompanya el jove tennista mallorquí, Rafel Nadal va sumar ahir el seu tercer títol ATP a Barcelona. El manacorí va superar Marc Fornell en la final de l'Open Esport Club (Future que reparteix 15.000 dòlars en premis) i pegarà un bot important a la classificació. El partit es va posar prest de cara per a Rafel Nadal. Malgrat no disputar un bon partit i que el seu nivell va ser inferior al desplegat a les semifinals, el mallorquí es va plantar amb un 5-1. En aquell moment Nadal es va despistar, va perdre el seu servei i Fornell remuntava fins el 5-3. El manacorí va tornar a centrar-se i va resoldre per 6-3.

En el segon parcial es va viure una situació molt similar. Nadal va començar comandant amb comoditat i va deixar que el partit es complicàs, però va acabar resolent la final (6-4). Aquesta és la segona final que Rafel Nadal guanya a Marc Fornell ja que el primer títol que va aconseguir a Alacant també va ser després d'imposar-se el català. Fins la passada setmana Rafel Nadal ocupava el lloc 357 del rànquing ATP i el triomf en el Future Open Esport Club li permetrà superar els vuitanta punts ATP i continuar ascendint. L'objectiu ara són els cent punts i aconseguir el lloc número tres-cents.

Rafel Nadal va descansar dos dies a Mallorca i demà dimarts es desplaçarà a Madrid per participar en un nou torneig Future de 15.000 dòlars en el qual parteix com a quart cap de sèrie del quadre. Després de la cita madrilenya el mallorquí afrontarà a Sevilla la seva participació a un torneig Challenger. L'organització del campionat li ha concedit un wild card "invitació" per disputar el quadre final ja que encara no té punts suficients per entrar al quadre gran.

Aquesta circumstància l'obligarà a jugar les prèvies del Challenger de Barcelona, el darrer compromís que té pel moment abans de prendre's un mes de vacances. No serà el final de la temporada ja que en el mes de desembre té previst jugar dos torneigs Future a Canàries. Rafel Nadal està llançat i ara vol tornar a coronar-se en el torneig de Madrid. De moment, el seu objectiu és anar pujant posicions a la classificació ATP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.