nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Oliver: «Tindrem un velòdrom cobert»

La SEC Illes Balears celebrà divendres passat el sopar de lliurament de premis

Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, declarà, en el sopar i lliurament de premis de la Challenge Ciutat de Palma de ciclisme en pista, organitzada per la SEC Illes Balears, que «l'edició enguany ha estat tot un èxit. L'Ajuntament treballarà per aconseguir un velòdrom cobert. Abans d'acabar l'any parlarem amb el Consell Superior d'Esports a Madrid, per solucionar-ho». Segons aclarí el regidor, no es tracta de cobrir l'actual velòdrom de Son Moix, sinó de construir un velòdrom cobert completament nou. El pavelló Lluís Puig, de València, un dels millors de tot el continent europeu, seria l'exemple a imitar. La construcció d'aquesta nova instal·lació esportiva podria efectuar-se devora la Platja de Palma, per possibilitar concentracions d'equips de fora de les Illes.

El ciclisme balear és l'esport que ha donat més títols mundials a la nostra Comunitat Autònoma. I actualment dos ciclistes balears estan seleccionats per representar Espanya en els propers campionats del món, el porrerenc Joan Llaneras i l'artanenc Miquel Alzamora. En el lliurament de premis de la Challenge, celebrat en el restaurant El Hoyo, de Son Ferriol, va assistir-hi també el president de la federació autonòmica, Andreu Canals.

Els vencedors en les diferents categories varen ser: David Muntaner (Würth-Once) en open, Miquel Àngel Cerrillo (Saunier Duval) en júniors, Vicenç Vivancos (Bic. Sancho) en cadets, Jaume Albert Muntaner (Toyota) en infantils i Llorenç Tomàs. Els tres primers de cada una de les diferents categories varen rebre trofeus i el guanyador el mallot corresponent. També les primeres corredores femenines de cada categoria varen obtenir un trofeu.

Joan Vich, organitzador de les corregudes, va lliurar al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Gaspar Oliver, un premi especial per la seva col·laboració en les diferents jornades de la Challenge. També hi va haver un rècord per als col·laboradors dels diferents mitjans de comunicació. L'Ajuntament de Palma intentarà que la propera temporada es disputi en el velòdrom de Son Moix una jornada de la Lliga Nacional de Pista 2003, en què participen els millors corredors estatals de pista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.