algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Cort vol crear un circuit a Palma

Negocia amb la UIB emprar el campus per fer critèriums el diumenge

L'Institut Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Palma vol potenciar el ciclisme de carretera a la ciutat de Palma. Per això mateix està negociant amb la Universitat de les Illes Balears la creació d'un circuit ciclista al campus de la carretera de Valldemossa, en el qual es podrien realitzar proves de tipus critèrium els diumenges. El president de l'entitat, Gaspar Oliver, explicà a Diari de Balears que «aquesta tasca és necessaria per potenciar més el ciclisme en ruta a Palma, després de la consolidació del ciclisme en pista al velòdrom».

Oliver reconegué ahir la gran dificultat que suposa organitzar corregudes d'aquest tipus a la ciutat. «A qualsevol de les barriades suposaria tancar molts de carrers, i a nivell organitzatiu és molt complicat. Només ho podem fer un parell de vegades cada any. Amb aquesta opció podríem fer les curses tots els caps de setmana».

La creació d'un circuit és una de les principals demandes que la Federació de ciclisme ha fet a l'Ajuntament palmesà. Oliver explicà que a més a més de la Universitat s'estan cercant altres ubicacions, com pugui ser el Polígon de Can Valero o el Polígon de Son Castelló. «Els diumenges allà no hi ha pràcticament activitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.