algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El Betis intentarà sentenciar Moldàvia en el retorn a Europa

El Zimbru Chisinau és el desconegut rival dels de Víctor Fernández

El Reial Betis intentarà avui a les 18.45 davant un rival semidesconegut, el Zimbru Chisinau de Moldàvia, sentenciar a l'anada la primera eliminatòria de la Copa de la UEFA en el seu retorn a Europa, després de no ser-hi en les tres darreres temporades; per això haurà d'exhibir el potencial que ja ha demostrat a la Lliga. La consigna dels bètics és molt clara per evitar sorpreses: estar concentrats, desconfiar d'un rival sense figures però que aprofitarà l'avantatge de jugar a casa "després que els clubs es posassin d'acord a canviar l'ordre dels partits", i mantenir la mentalitat forta i ofensiva que el tècnic Víctor Fernández ha donat a l'equip. L'expedició del que era conegut com a «Eurobetis» per la seva singladura en els tornejos europeus, que inicià en el 1964 a la Copa de Ferias, i sobretot per les seves gestes a la Recopa, viatjà fins a Moldàvia amb un ensurt, perquè Capi hagué de quedar a terra per un còlic de darrera hora.

Els homes dirigits per Víctor Fernández pensen en una victòria en la retrobada bètica amb la UEFA. A la vuitena presència de la seva història en una competició europea, els aniria molt bé per alleujar els darrers «pals» patits pel club, després de confirmar-se el tancament del seu estadi "pels incidents del Betis-Sevilla del passat mes de març" i després de les crítiques rebudes a causa de la pana elèctrica que obligà a ajornar el seu darrer partit de Lliga, contra el Reial Madrid. Per evitar qualsevol maldecap, Fernández ha decidit viatjar fins a Chisinau amb l'equip de gala, amb l'excepció del mitjapunta Capi, tot i que ha deixat entreveure que introduirà alguns canvis per preservar alguns jugadors, a causa del carregat calendari que té l'equip.

Així, Tais serà el més que probable relleu de Varela en el lateral dret i Benjamín jugarà en el lloc d'Arzu, al costat d'Assunção, i Fernando serà el mitjapunta que suplirà Capi. Ni els jugadors ni l'entrenador es refien del Zimbru, que eliminà del torneig el Goteborg suec i del qual Víctor Fernández destacà que és un equip «físic, amb marcatge individual molt fort».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.