algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
12°

Roca negocia l'adhesió d'Asaja a la Plataforma en Defensa del Trot

L'organització agrària ha d'aprovar el suport als cavallistes en la seva comissió executiva

La Plataforma en defensa del Trot guanya suports. Liderada per l'Associació de Propietaris i Criadors de Trot, i a l'espera de la reunió que ha de mantenir el conseller d'Interior Josep Maria Costa amb els representants del cavallistes el pròxim dia 24 de setembre, la Plataforma en defensa del trot ha iniciat ja la preparació de la mobilització pactada per l'assemblea per al pròxim 19 d'octubre.

En aquest sentit, Gabriel Roca s'entrevistà dies enrere amb la delegada del Govern Catalina Cirer per saber els tràmits necessaris per convocar la mobilització. Assabentat que era suficient sol·licitar els permisos amb quinze dies d'antelació, el president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot decidí postposar la tramitació a l'espera de la reunió amb el conseller Josep Maria Costa.

A la plataforma en defensa del trot, fomentada per l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot, ja s'hi han afegit la Federació Balear de Trot, l'Associació de Joqueis, com també els clubs hípics d'Artà, Llucmajor, Campos i Muro. Així mateix, Gabriel Roca assegurava ahir a Diari de Balears que ha rebut també el màxim suport des de Menorca. En aquest sentit, Roca es desplaçà ahir fins a Menorca i distints col·lectius lligats al món del cavall li explicitaren el màxim suport.

D'altra banda, Gabriel Roca ha aconseguit també el suport de l'Associació Agrària de Joves Agricultors (Asaja) per dur a terme, si és necessari, la mobilització del pròxim dia 19 d'octubre. En aquest sentit, Gabriel Company, secretari general d'Asaja, confirmà a Diari de Balears els contactes mantinguts amb Gabriel Roca i assegurava que, en principi, estan a favor de tot quan sigui «afavorir la pagesia». En tot cas, Company explicava que malgrat la bona disposició, la decisió de donar suport a la Plataforma en Defensa del Trot, ha de ser adoptada pel Comitè Executiu d'Asaja i ratificada per la junta directiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.