algo de nubes
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
15°

Vuit hores de viatge per arribar a Vigo

Al Mallorca no el deixaren accedir al seu avió i hagué d'esperar cinc hores a Barajas

La plantilla del Reial Mallorca va totalitzar més de vuit hores de viatge per tal de poder arribar a Vigo i hagué d'esperar cinc hores a l'aeroport de Madrid, després que la companyia Iberia no permetés a l'expedició vermellenca agafar el vol previst cap a Vigo (IB-0570) de les 15.55. El Reial Mallorca sortí amb retard cap a Madrid amb el vol d'Iberia 0765 de les 13.55 hores. Així, l'expedició arribà a la porta d'embarcament del vol cap a Vigo just cinc minuts abans de l'hora prevista per a la sortida.

L'avió era encara a la pista, però la sorpresa de l'expedició mallorquinista fou majúscula quan Antoni Calafat, Antoni Planas i Joan Frontera comprovaren que no els deixaven embarcar. No varen rebre cap explicació, malgrat que tot fa pensar que la companyia havia donat entrada als passatgers en llista d'espera, suposant que l'expedició mallorquinista no arribaria a temps.

Així, la plantilla mallorquinista no tingué altre remei que posar bona cara al mal temps i armar-se de paciència per esperar fins a les nou del vespre per iniciar el viatge cap a Vigo. Restava encara una hora d'avió abans d'arribar a la ciutat gallega. I abans d'aterrar, encara no s'havien acabat els ensurts, ja que la boira va provocar que l'avió hagués d'enlairar-se quan iniciava ja l'aterratge. Després de sobrevolar durant uns minuts l'aeroport gallec, l'avió, enmig de la boira, va aconseguir aterrar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.