algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Ibagaza ha de revolucionar el Mallorca

El conjunt de Manzano visita avui al Celta amb la intenció de guanyar per oblidar-se dels darrers llocs

67864
Ibagaza aporta verticalitat i idees a l'atac del Reial Mallorca de Gregorio Manzano.

El Reial Mallorca juga avui (19.00 hores/PPV) davant el Celta a Balaídos amb la clara intenció "just en faltaria d'altra" d'aconseguir el seu primer triomf i, en qualsevol dels casos, oferir sobretot una bona imatge. El conjunt de Gregorio Manzano inicià la seva trajectòria a la Lliga amb una derrota a Palma (0-2) davant el València, i procurarà puntuar a Vigo per no veure's abocat a les darreres posicions de la classificació.

Ahir, a la darrera sessió d'entrenament abans del partit celebrada a l'estadi de Son Moix a porta tancada, Miquel Soler va caure de l'expedició mallorquinista, ja que pateix una sobrecàrrega muscular a la cuixa esquerra. Ha estat substituït a la llista de convocats pel davanter sevillà Carlos. Gregorio Manzano res no ha dit respecte l'onze titular que sortirà avui a Balaídos, però, en principi, serà el format per Leo Franco, Olaizola, Miquel Àngel Nadal, Fernando Niño, Poli, Harold Lozano, Marcos, Campano, Albert Riera, Ibagaza i Pandiani.

Manzano, en tot cas, té distintes alternatives i tampoc seria estrany que Àlvaro Novo ocupàs la banda dreta del centre del camp en lloc de Campano. Així mateix, si Fernando Niño no estàs al cent per cent, podria no jugar d'inici, situant-se Olaizola de central i Campano de lateral dret. La principal novetat de l'onze mallorquinista és, sens dubte, la presència d'Ariel Ibagaza. El migcampista argentí és la solució ofensiva del Reial Mallorca, ja que dota de verticalitat i imaginació a l'equip. Al debut a la Lliga, Harold Lozano i Marcos, ambdós de marcat caràcter defensiu, demostraren al centre del camp una preocupant falta d'idees.

Amb Ibagaza com a segona punta, el Reial Mallorca guanya amb capacitat ofensiva, a l'espera del retorn de Samuel Etoo, sancionat i que ahir fou donat d'alta de la infecció de gargamella que provocà el seu ingrés a la policlínica Miramar. El Celta de Vigo de Miguel Àngel Lotina, per la seva part, presentarà dues novetats respecte l'onze inicial que guanyà en el debut a Sevilla. Jesuli i Catanha seran titulars, mentre que Juanfran i McCarthy ocuparan un lloc a la banqueta. Així, l'onze inicial dels gallecs serà el format per Cavallero, Velasco, Cáceres, Berizzo, Silvinho, Vagner, Luccin, Jesuli, Motovoi, Gustavo López i Catanha.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.