algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Victòria de David Muntaner

Cerrillo, Vivancos, Albert Muntaner i Tomàs, els altres vencedors

L'absent David Muntaner (Würth-Onca) s'adjudicà la general de la VI Challenge Ciutat de Palma, que organitzà la SE Illes Balears, en el velòdrom de Son Moix. El corredor d'Establiments, concentrat amb la selecció estatal, no pogué participar en la darrera reunió. Només Pere Mas (Bic. Sancho) tenia unes possibilitats mínimes de superar Muntaner. Però ja en la primera prova dels open, un «guanya i surt», en què s'imposà Miquel Alzamora (Drac), quedà Mas sisè i sense opcions de conquerir el triomf absolut.

En la prova d'scratch guanyà Joan Manuel Sastre (Vilafranca) per davant de Miquel Alzamora). I en la tercera prova del dia triomfà Miquel Alzamora en la puntuació, per davant del seu company d'esquadra Xisco Martí, que superà Pere Mas en la lluita pel segon lloc de la general.

En júniors s'adjudicà Miquel Àngel Cerrillo (Saunier Duval) sense cap problema la Challenge de la seva categoria. Els 500 metres amb sortida aturada dels cadets decidí el triomf absolut de Vicenç Vivancos (B. Sancho), amb un temps de 36.430 segons, superà Tià Amer (Fotomax), i deixà la classificació decidida, abans de disputar la puntuació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.