algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

Una tornada a casa agredolça

La selecció espanyola, cinquena al Mundial, arribà a Barajas amb molts dubtes

La selecció espanyola tornà a casa ahir al matí, després d'aconseguir un «agredolç» cinquè lloc al Mundial d'Indianàpolis i amb els dubtes que genera la partida de Javier Imbroda del capdavant de la banqueta i el possible veto dels Grizzlies de Memphis a Pau Gasol perquè participi en futurs compromisos amb la camiseta del combinat estatal.

El vol d'US Airways, amb origen a Filadèlfia, aterrà a les 9.30 hores a Barajas amb tota l'expedició comandada per un Imbroda que tot just arribar manifestà: «S'ha realitzat un gran campionat, encara que no ha tingut la recompensa que mereixíem». Pel nou tècnic del Reial Madrid, «la clau va estar en la manca d'encert en els dos darrers minuts del partit de quarts de final», i afegí que «el triomf sobre els Estats Units serví una mica per reduir el sentiment de frustració».

A part de la incògnita de qui serà el nou seleccionador, està també la del futur de l'aler Pau Gasol, ja que es preveu que el seu equip, d'ara endavant, l'obligui a renunciar a jugar amb Espanya per evitar d'aquesta manera possibles lesions. Respecte d'això, qui fou elegit com a millor debutant de l'any a l'NBA i que fou qui més atenció va rebre per premsa i aficionats a Barajas no fou gaire clar: «La meva intenció és poder continuar jugant amb la selecció, però desgraciadament no depèn de mi. Ells són els que paguen i els entenc. Hi ha molts de factors a considerar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.