algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Mallorca vol tornar a entrar al bombo

L'equip s'enfronta a la Gramenet amb la voluntat de no estalviar forces per passar a segona ronda

104208
Manzano donava les darreres instruccions per al partit. | T.A.

El Reial Mallorca afronta avui (19.00 hores) el seu partit contra la Unió Esportiva Gramenet immers en la polèmica que suposa no voler jugar al camp de gespa artificial de l'equip català. Els vermellencs arribaren ahir vespre a Barcelona amb la pressió que comporta partir com a favorits i conscients que, pel fet de ser una eliminatòria a partit únic, una errada els podria suposar l'eliminació de la Copa del Rei, amb els conseqüents crítiques i desprestigi. Per aquest motiu, el tècnic Gregorio Manzano ha desplaçat fins a la Ciutat Comtal part de la seva artilleria pesant i ha deixat a Palma els homes que durant la setmana han estat tocats, com ara Walter Pandiani o Ariel Ibagaza, i que seran necessaris per al matx de diumenge a Balaídos.

Destaca avui, emperò, la presència en el presumpte onze del debutant David Cortés i la de Miki, com també la de Miquel Soler, que recuperarà la titularitat que perdé contra el València. En substitució del davanter uruguaià, Manzano ha confiat la responsabilitat de fer gols a Carlos Domínguez, que estarà acompanyat a la mitja punta per l'argentí Turu Flores. A la dreta repetirà Alejandro Campano, mentre que Albert Riera s'apoderarà de la banda esquerra. Al doble pivot, Paco Soler es col·locarà al costat de Marcos, ja que Harold Lozano no ha estat convocat, mentre que Julián Robles, que encara no ha debutat, esperarà la seva oportunitat a la banqueta.

A la defensa, destacarà el retorn de Miquel Soler, aprofitant la sanció de Poli, i el debut de David Cortés al lateral dret, mentre que Nadal i Olaizola jugaran com a centrals i Miki defensarà la porteria. A la banqueta sobresortirà la presència de l'argentí Leo Biagini. La resta de la llista de suplents la componen Àlvaro Novo, Alberto, Julián Robles i el jugador del filial Raúl Martín.

Pel que fa a la Gramenet, no està previst que Ferran Manresa faci variacions destacables en el seu onze titular, a excepció de David Valle, que ja jugà la prèvia contra el Mataró i que substituirà a la porteria el veterà Antonio Morales. També és baixa Josep Maria Pagès, que s'està recuperant de problemes als abductors i que deixarà el seu lloc al centre del camp a Dani Guerrero, i Peque, lesionat al braç. La resta de l'alineació la integren jugadors veterans com Julio Puig, provinent del filial de l'Atlètic de Madrid i del Valladolid, o Caballero, que es formà a la pedrera del Barça. El màxim referent a la davantera és Roberto Matute, exjugador del Logronyès que fa gala d'una gran potència física i que posarà Miki en dificultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.