algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Manzano té multitud de variants en atac

Les incorporacions de Pandiani i Flores donen al tècnic moltes possibilitats de cara a la porteria rival

L'arribada dels davanters Walter Pandiani i Oscar «Turu» Flores varen fer molt més que suplir l'absència d'Albert Luque al si del Reial Mallorca. La incorporació dels dos exdeportivistes a la plantilla vermellenca va obrir un gran quantitat de portes a Gregorio Manzano a l'hora de dissenyar l'estratègia d'atac. L'olfacte golejador del primer i l'instint i habilitat del segon permeten somniar en un Mallorca que, a diferència de l'any passat, no quedarà orfe de possibilitats de gol en no poder comptar amb Etoo al camp, ja que l'actual plantilla disposa d'almenys dos davanters per posició.

Al primer partit de Lliga, tot i que l'equip encara no estava ben conjuntat, ja es començaren a veure les possibilitats d'aquest equip quant a l'atac. Així, Manzano optà per un 4-2-3-1 per afrontar el València, amb Pandiani com a única punta i Novo a la mitja. L'uruguaià passà el primer tram del partit absent, però la cosa canvià en adonar-se Riera de la letalitat de Pandiani al remat. Manzano donà entrada posteriorment a Güiza, ara al Recreativo, per un Novo que no funcionava a la mitja i a «Turu» Flores, i passà a jugar amb dues puntes, tot i que l'argentí sempre endarrerí la seva posició per facilitar-se les assistències.

Amb la incorporació d'Etoo i Ibagaza, Manzano tindrà encara una major llibertat de moviments, ja que pot jugar amb Pandiani i Etoo com a parella atacant i Ibagaza a la mitja punta, o bé amb un dels dos més avançat i Turu Flores un poc més endarrerit, deixant les bandes per Riera o Ibagaza i Campano, així com Harold Lozano i Marcos al mig del camp, partint sempre de la base d'una defensa de quatre. La presència de Turu Flores al camp, emperò, no està renyida amb la de Pandiani i Etoo, ja que els dos darrers poden configurar la parella atacant amb l'uruguaià cercant el remat i l'argentí per la banda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.