algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Ibagaza torna a trepitjar la gespa

L'argentí començà a córrer ahir, després de superar la lesió muscular

Ariel Ibagaza entrà ahir en la darrera fase de la seva recuperació. El migcampista argentí retornà a la gespa de Son Bibiloni per entrenar-se en solitari i estar a punt per al partit que disputarà l'equip dimecres contra la Gramenet a la ciutat esportiva de l'Espanyol.

La baixa d'Ibagaza, que està lesionat des de fa tres setmanes, es va notar molt en el debut de Lliga contra el València a Son Moix (0-2). L'equip va demostrar que el necessitava a l'hora de fer la darrera passada, i el jugador és conscient de la seva importància en l'esquema de Manzano, després de frustrar-se el seu traspàs a l'Atlètic de Madrid.

Ibagaza no disposarà dels dos dies lliures dels quals estan gaudint els seus companys (coincidint amb el cap de setmana) per forçar la seva recuperació definitiva, però és molt probable que no viatgi a Barcelona per disputar la primera eliminatòria de la Copa del Rei. El cos tècnic podria reservar-lo per precaució amb vista al matx de diumenge contra el Celta de Vigo (19.00) a l'estadi de Balaídos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.