cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Gregorio Manzano té la darrera paraula

Al Mallorca li correspon jugar en gespa natural contra la Gramenet, però podria acceptar l'artificial

El Mallorca haurà de jugar contra la Gramenet la primera ronda de la Copa del Rei (el proper dimecres dia 11 a partit únic), però encara no sap en quin estadi ho farà. Mateu Alemany anuncià ahir que al Mallorca li correspon per reglament jugar en un camp de gespa natural i que ha de ser la Gramenet que ahir mateix havia d'haver anunciat oficialment el nom d'aquest estadi. El conjunt català, però, n'ha proposat tres: la ciutat esportiva de l'Espanyol a Sant Adrià, la Nova Creu Alta a Sabadell i el Narcís Sala a Sant Andreu.

Tot i el dret legal que té el Mallorca, el club està en disposició d'acceptar jugar en el Municipal de Santa Coloma si el conjunt català ho demana i si accepta una condició important pel cos tècnic: que el partit es disputi dimarts, ja que d'aquesta manera la plantilla tindria més descans en vista al partit de diumenge contra el Celta de Vigo a Balaídos.

El conjunt de Santa Coloma ha tingut ja problemes en anys anteriors amb clubs de Primera Divisió perquè l'estadi Municipal és de gespa artificial. El València ja va reclamar jugar en gespa natural fa dues temporades i el partit contra la Gramenet es va jugar al Narcís Sala. L'any passat, l'Osasuna es va trobar amb el mateix problema i va disputar la seva ronda de Copa contra la Grama a la nova ciutat esportiva de l'Espanyol a Sant Adrià.

Com va advertir ahir Javier Olaizola, «la Gramenet serà un rival molt complicat». «Portem dos anys consecutius en els quals ens han eliminat equips de Segona i fa uns anys també varen tenir l'experiència de l'Ourense. Any rere any es va demostrant que molts equips de Primera cauen en les primeres rondes», afegí. El partit més interessant d'aquesta primera ronda de Copa del Rei 2002/03 serà el que disputin Saragossa i Reial Societat a l'estadi de La Romareda, un duel amb gust a Primera. Els afortunats del bombo varen ser el Sanse, el Corralejo i el Novelda, que jugaran contra el Reial Madrid, el Deportivo de la Corunya i el Futbol Club Barcelona, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.