algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Morientes demostra la seva qualitat

El madridista va marcar quatre gols al València juvenil en un partit d'entrenament

Fernando Morientes continua protagonitzant un dels casos més curiosos d'aquest inici de temporada. Després de continuar al Reial Madrid amb calçador i sense lloc a la primera plantilla, es manté com a home gol de la selecció espanyola. Fou el màxim golejador espanyol en el Mundial de Corea i Japó i serà el líder de la davantera en el nou combinat dirigit per Iñaki Sáez.

El jugador manxec va fer quatre dels cinc gols de la selecció en un partit d'entrenament disputat ahir contra el juvenil del València a la ciutat esportiva de Paterna. Els quatre gols hauran servit a Morientes per digerir un poc millor l'efecte del fitxatge de Ronaldo per al Madrid. Sáez va reservar per a aquesta prova, amb vista al matx de dissabte contra Grècia, Míchel Salgado, Raúl, Tamudo i Iván Helguera. Aquests quatre jugadors s'exercitaren a part amb el preparador físic i no participaren en el partidet.

El matx serveix, a més de per comprovar que Morientes no ha perdut la seva etiqueta de golejador, perquè Sáez veiés en acció el bètic Valera per primera vegada amb la selecció absoluta, per donar el lideratge de l'equip a Baraja i per provar Raúl Bravo com a interior esquerre. El seleccionador va provar un dibuix amb doble pivot al centre del camp (Xavi i Baraja). Vicente i Joaquín ocuparen les bandes, amb Valerón com a mitja punta i Morientes, sol en la punta d'atac.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.