nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

El Gran Premi del Criador dels 5 Anys repartirà més de 65.000 E en premis

La Gran Final tindrà lloc dia vint d'octubre a l'hipòdrom de Son Pardo

L'hipòdrom de Son Pardo albergà ahir el sorteig de la cinquena edició del Gran Premi del Criador dels 5 anys, lletra F. Es disputaran un total de 16 corregudes, 10 de les quals tindran lloc a Son Pardo i 6 al Municipal de Manacor, amb la participació de 34 exemplars. Els caps de sèrie, que no s'enfrontaran entre si, són Embat de Escafí, Enigma des Bosc, Estela Negra GS i Ernaqueur. Les semifinals, la final de consolació i la gran final tindran lloc a l'hipòdrom de Son Pardo el vint d'octubre. A les semifinals, hi participaran vuit cavalls, i es classificaran els quatre primers per a la final. A la final de consolació, el guanyador aconseguirà 1.125'07 euros, mentre que el guanyador del V Gran Premi del Criador dels 5 anys obtindrà 10.474'47 euros.

El president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot, Gabriel Roca, negocià durant la jornada d'ahir l'aportació del Govern de les Illes Balears. Pere Fullana, director general de Presidència, es reuní durant l'horabaixa amb Gabriel Roca i es va comprometre per escrit a mantenir la mateixa subvenció de l'any passat. Així, el pressupost del Gran Premi del Criador quedà fixat en 72.419, 51 euros. Les quotes pagades pels propietaris dels participants ascendeix a 25.981'62 euros, mentre que el Govern de les Illes Balears n'aportarà 36.060'73.

L'Institut de l'Esport Hípic contribueix amb 4.206'29 euros i la Societat Esportiva Trot amb 2.704'55. A més a més, el Consell de Menorca farà una aportació de 900 euros, que es destinarà íntegrament a subvencionar el desplaçament dels dos exemplars menorquins que prendran part al Gran Premi del Criador dels 5 anys. El pressupost es completa amb una partida de 2.566'32 euros. Una vegada més, el Gran Premi del Criador ha despertat gran expectació entre els aficionats, ja que es tracta d'una de les proves més ben dotades econòmicament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.