algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

Ibagaza, el gran dubte per a diumenge

Pericàs confessà que l'argentí només es podrà entrenar un parell de dies amb l'equip

L'argentí, cridat enguany a ser una peça clau en l'equip de Gregorio Manzano, és la gran incògnita per al primer partit de Lliga. Així, a més de no saber quina camiseta vestirà Albert Luque diumenge, Gregorio Manzano desconeix si el davanter argentí estarà en condicions òptimes per ser alineat enfront del València. Segons va explicar ahir el cap dels serveis mèdics del Mallorca, Joan Pericàs, «es preveu que Ibagaza rebi l'alta entre avui i demà i llavors es podrà entrenar amb l'equip, però no podem respondre del seu estat de forma».

Així doncs, haurà de ser Manzano qui decideixi si s'arrisca a alinear-lo diumenge, una opció, emperò, improbable tenint en compte que si tot va bé el Caño només s'haurà exercitat amb l'equip, i no al cent per cent, uns dos dies. Al dubte d'Ibagaza i a la incògnita del futur de Luque s'afegeix el dubte de Carlos que, no obstant això, ja es va integrar al grup dimarts. Aquestes incògnites, afegides a la baixa d'Etoo, lesionat i sancionat, poden minvar considerablement el perill ofensiu del Reial Mallorca. Respecte dels altres lesionats, Vicente i Lussenhoff, s'ha obert també un debat sobre la possible necessitat de fitxar un altre central per reforçar la defensa, ja que els canterans Buades i Ramis són els únics suplents de Niño i de Nadal.

Segons Pericàs, aquest excés de jugadors lesionats a principi de temporada no ha estat conseqüència d'una mala planificació de la pretemporada per cap sobreesforç dels jugadors, i afegí que «de tota manera, ja se sap que la pretemporada és una espècie de competició i, com a tal, s'hi produeixen una sèrie de baixes». Actualment, Ibagaza, Lussenhoff i Etoo fan exercicis de rehabilitació a Son Bibiloni, mentre que Vicente se sotmet a un tractament de xoc a Barcelona perquè «a Mallorca no hi ha cap clínica capacitada per a un tractament tan modern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.