cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

Poques novetats al projecte de Manzano

La partida de Siviero, Engonga, Roa o Losada contrasta amb l'arribada de Poli, Cortés o Lussenhoff

Els mals resultats recollits l'any passat per l'equip en totes les competicions en què participà feien presagiar una renovació a fons de la primera plantilla. No obstant això, Mateu Alemany es conformà amb una reestructuració bastant «descafeïnada». El president vermellenc començà a fer els deures per la banqueta, on Gregorio Manzano fou l'escollit per substituir Krauss i Kresic entre una llista de candidats on figuraven noms com Miguel Àngel Lotina, Juande Ramos o Serra Ferrer.

Alemany presentà el nou tècnic el 3 de juliol, i a partir d'aquí es començà a dissenyar el nou equip. En el capítol de baixes, destacà la negativa del club a renovar futbolistes tan importants per al Mallorca dels darrers anys com Gustavo Siviero o Vicente Engonga, perseguits per les lesions durant la darrera temporada. Tampoc no renovaren Carlos Roa, ni Roberto Losada, respecte del qual el club vermellenc no féu valer la seva opció de compra a final de temporada. D'altra banda, el cos tècnic decidí cedir Viale al Ciutat de Múrcia, i manté la porta oberta a Leo Biagini.

A pesar d'aquestes cinc baixes el club ha realitzat, fins ara, tan sols quatre incorporacions. La d'Hipólito Fernández Poli i la de David Cortés, ambdós procedents de l'Extremadura, en els llocs de Miquel Soler i de Xabier Olaizola, respectivament; la de Harold Lozano per reforçar el centre del camp i Federico Lussenhoff en l'eix de la defensa. El primer que arribà va ser Poli (12 de juliol), el qual ha demostrat en aquesta pretemporada que té prou ofici, però que pateix el desavantatge de tenir al davant un Miquel Soler que afronta la seva vigèsima temporada a Primera en un estat de forma molt bo. Mentrestant, David Cortés ha aconseguit fer dubtar de la continuïtat d'Olaziola com a titular.

A mitjan camp, i amb la difícil tasca de fer oblidar Engonga, arribà de Valladolid Harold Lozano, que té en les seves alçada i corpulència les millors armes per imposar la seva llei a la zona. Lozano fou la segona incorporació, per davant de Cortés, d'un Mallorca que ja començava a agafar forma. La naturalesa del darrer fixatge, el de Colo Lussenhoff, era també per substituir tot un clàssic del Reial Mallorca, Gustavo Siviero. En aquesta ocasió, el Mallorca apostà per l'argentí del Tenerife, que tingué la desgràcia de lesionar-se només quatre dies després.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.