algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Vives: «Quedaré si em fan una bona oferta»

La Federació Balear i les institucions estan fent un esforç per fermar Roser Vives

Amb només 19 anys, Roser Vives s'ha convertit en la nedadora amb més projecció de les Illes Balears. Enguany ha efectuat la que possiblement sigui la seva millor temporada. La seva darrera 'proesa' va tenir lloc al Campionat Nacional que es va dur a terme a València. Tres medalles, una d'or, una de plata i una de bronze, i la consecució d'un rècord d'Espanya varen contribuir a elevar el nivell de la natació balear. Tot això no ha passat desapercebut pels grans clubs de la Península, que ja se la disputen.

"Com valorau la temporada que acaba de finalitzar a nivell personal? 
"Estic molt contenta i molt satisfeta perquè m'han sortit les coses bé. Fa dos anys no vaig fer una bona temporada, però enguany he aconseguit recuperar-me i això és molt important per a un esportista.

"Es pot dir que aquest ha estat el vostre millor any? 
"No ho sé, supòs que sí. Fa uns anys ja vaig aconseguir quedar com a primera júnior, però crec que aquesta ha estat la meva temporada més completa.

"Alguns clubs de la Península s'han interessat per vós. Ja heu decidit si partireu? 
"Encara no ho sé. El Club Natació Palma està fent un gran esforç perquè em quedi. A més, les institucions i la Federació Balear de Natació fan tot el possible per arribar a allò que m'ofereixen alguns clubs catalans.

"En concret, quins són els clubs que han mostrat interès per fitxar-vos? 
"El Mediterrani i l'Hospitalet. També s'hi ha interessat el Sabadell, però no han xerrat directament amb mi.

"Què destacaríeu de la vostra carrera esportiva fins ara? 
"Tal vegada la meva participació en els Europeus aquest mes de juny passat, en els quals vaig aconseguir la sisena posició a la classificació. També va ser molt important la medalla d'or que vaig guanyar en el darrer Campionat d'Espanya.

"Nina Zhivaneskaia és la millor nedadora del moment? 
"Sí, sense cap dubte.

"Quina és la vostra meta dins la natació? 
"A llarg termini, vull ser als Jocs Olímpics d'Atenes, que es disputaran el 2004.

"I a curt termini? 
"El Campionat d'Europa d'Argentina. Crec que tinc possibilitats de ficar-me a la final. I també esper batre algun rècord d'Espanya.

"Són adequades les instal·lacions de Palma per entrenar-hi? 
"Sí, són molt bones. Disposam de les piscines del Prínceps d'Espanya i de Son Hugo per entrenar a tothora. Per això no ens podem queixar.

"Quantes hores entrenau cada dia? 
"En un entrenament de màxim volum entrenam set hores cada dia. I als entrenaments normals solen ser entre quatre i cinc hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.