algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

S'endarrereix l'inici de la Lliga per culpa dels drets televisius

L'inici del campionat de futbol italià s'ha ajornat del primer de setembre al dia 15, segons decidí ahir l'assemblea de la Lliga de Futbol Professional davant de la impossibilitat de tancar un acord sobre els drets econòmics per a la transmissió dels partits. La decisió es donava per segura, ja que vuit equips de la sèrie A, els més modests, havien expressat el seu rebuig de començar l'1 de setembre. Els altres deu, entre els qual figuren Juventus, Milà, Inter, Roma i Lazio, ja han atribuït els seus drets a les dues plataformes digitals privades Stream i Tele + per l'emissió de partits en sistema codificat.

Els equips que no han culminat la seva negociació amb les plataformes televisives són Atalanta, Chievo, Brescia, Piacenza, Empoli, Como, Modena i Perugia. El president del Brescia, Gino Corioni, va fer oficial la notícia després de l'assemblea. Coroni apuntà que l'ajornament també afecta la sèrie B, ja que en la mateixa situació hi ha el Venècia, Vicenza i Verona.

L'ajornament de dues setmanes suposa un intent de donar més temps per a la negociació amb l'objectiu de tancar un acord satisfactori per a totes les parts. Els onze equips afectats han constituït un consorci per defensar el seus drets i han qualificat d'irrespectuosa l'oferta de quatre milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.