nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
19°

Horrach és rebut com un campió

El mallorquí arriba a casa després de ser segon a Portugal: «És fotut, però estic orgullós»

Després del seu brillant segon lloc a la Volta a Portugal, Joan Horrach fou rebut ahir a Son Sant Joan com si hagués estat el veritable campió de la ronda portuguesa. El ciclista de Deià es va trobar a l'aeroport amb la seva família i restà importància al fet d'haver quedat segon, després de vuit dies de vestir el mallot groc de líder. «Estic orgullós del que he fet, però sempre et queda aquesta ràbia del darrer moment de no haver pogut aguantar cinc segons al final», assegurà un Horrach que arribava a Palma amb el rostre d'haver fet la feina ben feta. El corredor del Maia Milaneza va reconèixer que, «després d'haver estat tants dies líder, arribar a la darrera jornada i que et llevin la victòria, sempre és molt fotut». «Els corredors sempre diuen que el segon lloc és el pitjor que hi ha. És millor quedar quart o cinquè, però també està bé», afegí.

De totes maneres, el guanyador de la Volta, el danès Claus Moller, «era el cap de files de l'equip», per la qual cosa es convertia en el gran favorit. «En principi anava a ajudar Moller i he guanyat dues etapes i he anat líder durant vuit etapes, per tant, el balanç és molt bo. Havíem de fer feina per a ell i no ho vam deixar de fer en cap moment», apuntà Horrach. «Moller era el candidat número u des del primer moment a guanyar la Volta i la contra rellotge final. Sabia que havia d'arribar a la darrera etapa amb més d'un minut de diferència per poder ser campió», apuntà.

El corredor deianenc del Maia Milaneza va perdre finalment el mallot groc en aquesta darrera etapa, una contra rellotge de 24 quilòmetres, de la qual explicà: «Vaig arribar amb només 48 segons i vaig pensar que si tenia un bon dia, encara podria guanyar. Al final em varen faltar cinc segons, però he après moltes coses que de ben segur podré utilitzar en un futur immediat». Després d'aquest èxit, Horrach gaudirà d'uns dies de tranquil·litat a Deià i aprofitarà per recuperar forces de cara a la Volta a Espanya. «Ara descansaré, tenc ganes d'estar a ca nostra, d'anar un poc a la platja», explicà el mallorquí. El corredor del Maia fou rebut a l'aeroport de Son Sant Joan pel president de la Federació Balear de Ciclisme, Andreu Canals, que hi acudí per reconèixer la feina del corredor de Deià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.