algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Samaniego: «Davis és l'home ideal»

El nou pivot nord-americà del Bàsquet Inca fou presentat ahir amb lloances del tècnic

«Esper complir totes les expectatives que el club i l'afició han dipositat en mi». Aquestes foren les primeres paraules del darrer fitxatge del Bàsquet Inca, el pivot nord-americà de 2.07 Nick Davis. El jugador iniciarà amb el conjunt que entrena José Angel Samaniego la seva segona aventura al bàsquet espanyol, ja que jugà a l'ACB la temporada passada amb el Càceres, malgrat que just ho va fer durant uns mesos. Després, partí al Ferrara de la Segona Divisió italiana per acabar jugant a Puerto Rico amb el Titanes Morovis.

Davis ve a cobrir una posició que era deficitària al Bàsquet Inca, com és la de pivot. És l'home d'altura i lluitador de rebots que se cercava. El nord-americà reconegué que no coneixia res del club al qual acabava d'arribar, però assegurà, com no podia ser d'altra manera, que ho donaria tot treballant per aconseguir els millors resultats possibles. Destacà que el nivell de la Lliga LEB és més que acceptable. Davis, entre les seves virtuts, es declara com a home de zona, descartant que sigui un llançador.

D'altra banda, Samaniego declarà que Davis venia a cobrir una posició rebotadora i d'intimidació que feia falta, després de tots els fitxatges que havia fet el club. El tècnic no dubtà en cap moment a elogiar el treball del nou jugador i assegurà que Davis era «l'home ideal que feia falta a l'equip», ja que té uns mitjanes que superen els deu rebots per partit. El tècnic es mostrà molt agraït a la directiva pel gran esforç realitzat per contractar el jugador nord-americà.

Davis arriba a Inca després de molt temps de recerca al mercat i serà el segon estranger de la plantilla, després del fitxatge de l'argentí Leo Gutiérrez. Ambdós formaran una de les millors parelles d'estrangers de la Lliga. Samaniego espera molt d'ambdós jugadors. «El nivell dels jugadors estrangers és molt important per un equip. D'ells depenen molt els resultats de cara al final de la temporada i determinen en gran mesura el nivell de l'equip i les seves possibilitats d'assolir els objectius. El fet de tenir dos jugadors com Davis i Gutiérrez marcarà diferències respecte al final», declarà el tècnic del Bàsquet Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.