algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Contestí ja no és president ni copropietari

El fins ahir president de l'Associació es planta i vendrà totes les seves accions de l'estadi Lluís Sitjar

30768
Contestí, el segon per l'esquerra, anuncià la seva renúncia. | T.A.

Miquel Contestí es planta. Ell i la seva junta directiva anunciaren ahir als copropietaris del Lluís Sitjar la seva dimissió després d'haver aconseguit que el Reial Mallorca concedís algunes de les seves pretensions per a la venda definitiva de l'estadi. El president dels copropietaris explicà en l'assemblea extraordinària d'ahir vespre a la Banca March que no té res més a fer al capdavant de l'associació. «Hem arribat al màxim que podíem aconseguir», digué el també expresident del Mallorca.

Aquest màxim, traduït en xifres concretes són 6.000 euros (1 milió de pessetes) per cada acció venuda, un passi a perpetuïtat per veure al Reial Mallorca i un aval de l'Ajuntament de Palma que garantia l'accés a l'estadi Son Moix fins al final de la concessió al Reial Mallorca, és a dir, d'aquí a 62 anys. Ara s'obre un nou període en l'Associació de Copropietaris que té un horitzó molt poc perfilat. En principi, es preveu que una gran part de copropietaris accepti l'oferta i cedeixi la seva part proporcional de l'històric Lluís Sitjar al Mallorca.

De moment, l'únic que queda clar després de la dimissió de Miquel Contestí com a president és qui és farà càrrec de manera provisional de la junta directiva. Serà Joan Aguiló, i l'acompanyaran en aquesta complicada tasca Martí Mora, Joan Ramon i Pau Vicens. Contestí se'n va amb la feina feta, però encara ha deixat un assumpte pendent que vol solucionar ell mateix: l'IVA generat en la venda de les accions. Segons Contestí, el cost que suposa aquest impost l'hauria d'assumir en la transacció el club vermellenc.

Així doncs, el ja expresident dels copropietaris s'acomiadarà del seu càrrec negociant, amb el president mallorquinista Mateu Alemany, aquest darrer punt quant a la venda de les accions de l'estadi des Fortí. L'expresident del Reial Mallorca no tornarà a participar en cap reunió de copropietaris del Lluís Sitjar mai més, perquè també ahir anuncià que vendria totes les seves accions de l'antic estadi mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.