lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

A la família reial no li ha somrigut la sort

Les decisions dels jutges i les inclemències meteorològiques els allunyen de la victòria final

Amb la suspensió de la jornada d'ahir la Copa del Rei, al menys a la categoria IMS 500, pot estar pràcticament sentenciada. Els vuit punts que separen el líder Caixa Galicia dels seus perseguidors més immediats sembla una renda insalvable quan només queden quatre proves perquè finalitzi la competició. Entre els principals perjudicats per la decisió del Comitè de Regates de la Copa, es troben elCAM del príncep Felip, actualment segon a la general, i l'Azur de Puig de la infanta Cristina, quart, i que els separa del líder, vuit i tretze punts, respectivament, i una jornada menys per intentar assolir la primera posició. Tot plegat, els allunyen quasi definitivament del triomf final.

I és que la sort no ha acompanyat els membres de la Família reial que han pres part en aquesta competició. Ahir la tripulació del CAM que patroneja el príncep Felip presentà una queixa contra el Caixa Galícia, ja que sembla que va ignorar la boia obligatòria de viratge en el transcurs de la regata llarga de dimecres. Per la seva part, l'Azur de Puig de la infanta Cristina encapçalava la flota en temps real, en el moment en què es va suspendre la regata d'ahir.

Una de les cares conegudes que es poden veure aquests dies pel Reial Club Nàutic és Carmen Enríquez, una periodista que segueix totes les passes de la Família Reial espanyola. Va ser present, entre d'altres actes, a les noces de les infantes i als batejos de tots els néts dels reis. I ara també està amb ells a aquesta edició de la Copa del Rei de Vela.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.