nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'afició s'agafa de la mà i tenyirà Son Moix de vermell

Chenoa s'afegeix a les institucions polítiques i demana el suport de l'afició «per la força que dóna»

Son Moix cerca avui vestir-se de vermell i derrotar l'Espanyol. L'estadi palmesà ha de sentir l'alè de tot el mallorquinisme que, agafat de la mà, es pot convertir en el cor d'un equip que viu moments complicats a la Lliga. Són moltes les persones que en aquests darrers dies han donat el seu suport més incondicional a l'onze illenc. Començant per la Federació de Penyes i acabant per les institucions polítiques, el sentir vermellenc s'ha fet més patent després de la derrota de diumenge amb la Reial.

«Hem de ficar gols tots junts, continuar a Primera i anar de vacances amb els deures fets». Aquestes són paraules de Chenoa, la cantant mallorquina que ha trobat l'èxit enguany amb el popular concurs «Operación Triunfo». La jove, habitual seguidora del Reial Mallorca, ha volgut afegir-se a la llarga llista de personalitats que s'han fet ressò darrerament de la importància del «jugador número 12» per un equip de futbol.

El club illenc ha cercat la manera de mobilitzar el mallorquinisme perquè es posi al costat de l'equip i li doni el seu alè en aquests moments tan complicats. El Govern, amb el president Francesc Antich, el Consell, amb la presidenta Maria Antònia Munar i l'Ajuntament de Palma, amb el batle Joan Fageda, demanaren divendres la col·laboració de l'afició davant el transcendental partit contra l'Espanyol. Aquest reclam seguí el que va fer fa uns dies la Federació de Penyes sota el lema «Ni un seient buit». El Reial Mallorca ha cercat potenciar aquest sentiment i ahir publicà a la pàgina web l'entrevista amb la popular Chenoa. La jove manifestà que «en el món del futbol existeixen males ratxes i enguany ens ha tocat passar-la a nosaltres però crec que amb un poc de patiment sortirem endavant. L'afició és fonamental. Per a un artista, i els futbolistes ho són, és fonamental la seva presència per la força que transmet».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.