nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

El Mallorca B afronta en ratxa un altre rival de la zona alta

El Mallorca B té avui una nova oportunitat de mostrar la seva recuperació i, segons la combinació de resultats, sortir de la zona de descens directe a Tercera Divisió. El filial mallorquinista rep al Lluís Sitjar (12.00) el cinquè classificat, el Ciutat de Múrcia, després de sorprendre el líder, el Motril, amb un 1-1 diumenge passat.

El conjunt murcià és un dels que té més pressupost del Grup IV de la Segona Divisió B. S'ha fet a cop de talonari per pujar a Segona i s'ha convertit en un dels principals candidats per arribar a la lligueta d'ascens, tot i protagonitzar un inici de temporada irregular.

En les files del Ciutat de Múrcia arribarà un veterà exjugador del Reial Mallorca, el davanter Gabriel Vidal, que en el partit d'anada va completar una bona actuació perquè el seu equip derrotàs al seu camp el conjunt que entrena Tomeu Llompart.

El Mallorca B ha encadenat ja dues jornades consecutives sense perdre. El darrer partit al seu camp va ser una victòria davant l'Algesires, la segona en camp propi de tota la temporada. Una tercera victòria a casa avui migdia seria fer uns passa important cap a la tranquil·litat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.