muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Antich, Munar i Fageda reclamen el suport de l'afició per al Reial Mallorca

Els responsables de Govern, Consell i Ajuntament es mostren optimistes

Francesc Antich, president del Govern balear; Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca, i Joan Fageda, batle de Palma, donen suport al Reial Mallorca des de la pàgina web del club, alhora que demanen la col·laboració de l'afició davant del transcendental partit de demà amb l'Espanyol.

El president Antich reconeix la seva sorpresa «per un canvi tan extrem en la classificació entre un any i l'altre, si bé és cert que els èxits i els fracassos depenen de factors que no controlam. Hi ha coses que no s'expliquen gaire bé». El president, en tot cas, fa una crida a l'optimisme i assegura que «ningú no hauria de deixar de ser optimista: els jugadors fent feina per mantenir-se a Primera i el públic traduint en positiu la seva preocupació». Antich afirma també que «el Mallorca necessita ara més que mai la seva afició, el seus suport i entrega».

Maria Antònia Munar, presidenta del Consell de Mallorca, reclama també el suport de l'afició davant de l'importantíssim partit amb l'Espanyol. «S'ha d'aconseguir omplir Son Moix, per tal que l'escalfor del públic arribi als jugadors. Veure i sentir unes graderies vibrants sens dubte els dóna força», va explicar Munar. Munar, de tota manera, es declarà optimista respecte del futur de l'equip i la continuïtat del Mallorca a Primera. «Som optimista. No hi ha dubte de la qualitat de l'equip. Només hem d'esperar que els resultats ens siguin favorables», va afirmar.

Finalment, el batle de Palma, Joan Fageda, també en la pàgina web del Reial Mallorca mostrà la seva estranyesa per la classificació actual de l'equip. «Tenia molta d'il·lusió per aconseguir coses grans en aquesta temporada, però... Tots els rivals són de cada dia més competitius i és difícil guanyar partits en una Lliga tan igualada», manifestà. Ara bé, Fageda es mostrà segur de la permanència de l'equip a Primera. «No tenc cap dubte que finalment el Mallorca continuarà a Primera Divisió», digué. El batle anima també els mallorquinistes a acudir a Son Moix a donar suport a l'equip. «Tots els mallorquinistes hem d'animar des del primer minut. Diumenge hem de guanyar», acabà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.