algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Siviero: «Canviar de tècnic és una aposta de risc»

El central argentí creu que la Reial i el Saragossa intenten un «cop d'efecte anímic» amb el relleu a la banqueta

82580
Gustavo Siviero no vol ni sentir parlar del rival.

Marcos Alonso va substituir dimarts Luis Costa a la banqueta del Saragossa. Fa dues setmanes va ser Roberto Olabe qui «donà passaport» a John Benjamin Toschack en la direcció tècnica de la Reial Societat. Aquests canvis d'entrenador en la recta final de la competició dels equips que lluiten a la desesperada per salvar la categoria no han esquitxat el Mallorca, «ni falta que en fa», va admetre ahir Gustavo Siviero.

Segons el central argentí, «el canvi d'entrenador en aquests moments és una aposta de risc. Allò que intenten ara els equips que ho fan és un cop d'efecte anímic, psicològic, més que futbolístic. Nosaltres tenim les idees clares i per això no ho hem de menester. El nostre problema és un altre de ben diferent, que no duim a terme sobre el camp allò que sabem que hem de fer». Sobre les causes d'aquesta situació, Siviero va explicar que «en els partits a Son Moix apostam per l'esforç durant la primera mitja hora, però no aconseguim materialitzar les oportunitats. Després, quan ens fan un gol, se'ns acaben les idees i se'ns ve a sobre la foscor. Ens desconcentram».

El defensa no té cap dubte que l'equip arribarà al final amb patiment. «Jo no tenc cap dubte que salvarem això. Ara bé, tot l'embull que hi ha format no es desfarà fins al final. La nostra intenció és solucionar-ho tot com més aviat millor, però serà complicat. Ens hem d'afermar com a equip, especialment al nostre camp, i després, treure un parell de punts a fora. Les paraules i les explicacions... ja les hem dit totes, i per això l'únic que importa ara és anar sumant punts que ens permetin salvar la categoria», apuntà Siviero, que lamentà profundament que l'equip no aprofitàs «l'oportunitat de vèncer la Reial Societat».

Continuïtat desitjada  
Gustavo Siviero ha trobat a la fi la continuïtat que havia de menester en l'onze vermellenc. Després d'una temporada marcada pels problemes físics, el central argentí ha aconseguit encadenar una bona ratxa de partits seguits en l'onze de Kresic "sis. El fet de jugar amb cinc darrere l'ha afavorit i ara pareix que és una de les peces intocables segons el tècnic croat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.