nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

La inestabilitat del vent marca la jornada

Quatre embarcacions espanyoles continuen al capdavant de les respectives classificacions

El vent inestable, amb canvis constants de direcció, va ser el gran protagonista de la segona jornada del XXXIII Trofeu SAR Princesa Sofia-Madrid 2012 de vela lleugera. Les sis classes que els regatistes espanyols lideraven després de la primera jornada quedaren ahir reduïdes a quatre. En la classe Europa M, la classificació general ha variat a favor d'un dels representant espanyol. Així, Francisco Terrasa n'és ara el líder, després de desbancar el també espanyol Gerard Marín, que ocupa el segon lloc. La classificació general d'Europa F està encapçalada per Signe Liuvbjerg, que guanyà les dues regates disputades ahir. La segona posició és per a Sari Multala, guanyadora absoluta l'any passat.

En Mistral femení, Faustine Merret ha pres el primer lloc a Sandrine Nuvolone, que ara és segona. En Mistral masculí, Alexandre Guyader, que ahir aconseguia dos primers llocs, és líder. A la clase 470 M, els argentins Conte/De la Fuente han pres el lideratge a Martínez Doreste/Cantero, que ara ocupen l'onzena posició. En 470 F, Bekatorou/Tsoulfa continuen en primera posició per davant de Kliger/Fabrikant i de Petit Jean/Douroux. L'embarcació de Via Dufresne/Azón és quarta. En Finn, Sebastien Godefroid és líder. A la classe yngling, la tripulació espanyola Azón/Cuadras/García ha perdut el lideratge i ara és tercera per darrere Thies/Bes/De Jong i les alemanyes Siesgenwalner/Koschinsky/Grunow.

En tornado continuen dominant els espanyols Echavarri/Paz per davant dels francesos Backes/Volron, que ahir feren dos primers a les tres proves disputades. En 420, les tripulacions espanyoles han tingut una bona actuació i Weiller Vidal/Mansilla són líders per davant dels alemanys Hauptmann/Schmoldt i dels també espanyols Zaldive/Zaldive. A la classe làser, la classificació continua encapçalada per Paul Goodison. L'espanyol Luis Martínez n'ocupa el cinquè lloc. A la classe 49er, els espanyols López-Vázquez/De la Plaza han avançat posicions fins al lideratge, per davant dels seus companys Martínez/Fernández.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.