algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

El Mallorca, el segon pitjor equip a casa

Els illencs reben diumenge la visita de l'Espanyol, que només ha guanyat un partit fora de Montjuïc

58608
Kresic té molta feina per davant per canviar la tònica de l'equip a casa.

Fa unes setmanes, després de la victòria contra l'Osasuna a Son Moix (4-2), els pesos pesants del vestidor vermellenc coincidiren en el fet que la salvació de l'equip passava per assegurar bona part dels punts que quedaven en joc a Son Moix. Eren cinc els partits pendents a Palma i molts els punts que faltaven per disputar. El primer compromís, emperò, va ser tot un fracàs. El Mallorca caigué derrotat clarament davant la Reial Societat, un rival directe, contra el qual a més es va perdre l'averatge directe. El que passà contra els bascs no va ser més que la repetició del que ha estat la temporada a Son Moix. El Mallorca no ha fet valer per res el fet de jugar com a local, ja que l'estadi palmesà ha estat un lloc en què els rivals han tingut massa facilitats per puntuar.

Les xifres ho diuen tot. El Mallorca és el segon pitjor equip de la Lliga a casa. Els vermellencs han jugat quinze partits a Son Moix, dels quals només n'han guanyat cinc. Els illencs han deixat escapar quatre empats i sis victòries "26 punts", fet que suposa més de la meitat dels punts que s'han posat en joc a Son Moix, 45. Així, quan el vestidor referia que el factor camp jugava a favor de l'equip queia en un error. Molt han de canviar les coses perquè el Mallorca es comporti com un equip local i tregui el màxim de punts possibles de casa seva.

Diumenge l'equip torna a jugar davant la seva gent. L'Espanyol serà el pròxim rival d'un onze vermellenc que veu com el temps s'esgota a l'hora que el treball s'acumula. L'equip que entrena Paco Flores du uns mesos movent-se a la zona tranquil·la de la classificació. Els catalans han jugat sense la pressió que porovoca veure's en el pou de la taula i ho han aprofitat per treure endavant els partits a Montjuïc. L'Espanyol és el cinquè millor equip de la Lliga en el seu estadi, fet que li ha bastat per conservar la calma en aquesta competició tan nerviosa.

Fora de casa, emperò, els blanc-i-blaus perden molt del que guanyen en el seu camp. L'onze de Paco Flores és el tercer pitjor equip de la Lliga lluny del seu estadi. Els catalans tan sols han aconseguit la victòria en un dels 15 partits que han disputat lluny de Montjuïc "a Zorrilla 0-1" i només han sumat nou punts com a visitants. Diumenge, el Mallorca pot aprofitar aquesta circumstància però ha de tenir cura que l'onze català no aprofiti la feblesa demostrada pels balears quan juguen a casa amb el suport de la seva gent. Son Moix tindrà la darrera paraula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.