cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

Els millors ciclistes corren el Cinturó

Les dues darreres jornades, amb vuit ports de muntanya, decidiran el podi de la ronda illenca

La 37a edició del Cintutó Ciclista Internacional a Mallorca, que organitza el Club Societat Esportiva Palma, presidit per José Soria Arjona, arrancarà el proper dia 10 d'abril a s'Arenal, en una cronometrada de 7'1 quilòmetres. El recorregut és molt apropiat per als especialistes en la lluita contra el crono, amb un perfil completament pla. La segona etapa, el dia 11, amb sortida i arribada al Port de Pollença, compta amb un port de muntanya, el puig Tomir, de 530 metres d'altura, a 45'5 km. de la meta.

La tercera jornada, el dia 12, Santa Margalida-Santa Margalida, de 144 km., és una altra etapa molt apropiada per als rodadors i esprintadors. Els dos darrers dies els escaladors tindran la possibilitat de lluitar per pujar al podi. El dia 13, de Son Ferriol al monestir de Cura, 144'8 km., compta amb quatre ports de muntanya puntables, el port d'Orient, el puig Major, de més de 800 metres d'altura, el més alt de les Illes, el coll de Sóller, amb uns revolts que rompren el ritme, i finalment la pujada a Cura.

En la darrera jornada, el dia 14 d'abril, de Palma, des del Palau d'Esports de Son Moix, al castell de Bellver, 93'8 km., quatre ports de muntanya més: quatre vegades pujaran els participants pel coll de sa Creu, de 400 metres d'altura, per acabar a Bellver. La darrera ascenció al coll de sa Creu està a només 20'8 quilòmetres de l'arribada. L'organització compta amb la Conselleria de Turisme del Govern balear com a patrocinador principal de la tradicional prova mallorquina, amb l'Institut Balear de Turisme i la Direccií Insular d'Esports del Consell de Mallorca, com també la col·laboració de Six, El Corte Inglés, Iberia, Trasmediterránea, Loracar, Motor Balear, La Caixa, Once i Dos Puntos.

Un Cinturó que estarà a l'altura dels anteriors, amb un recorregut en què tots tenen oportunitats per lluitar per un lloc en el podi, a més de les diferents classificacions especials. Els aficionats illencs ho podran seguir tot sobre la gran correguda ciclista illenca per internet: www.cinturon-mallorca.com. Les esquadres mallorquines ho tindran difícil per competir amb els equips estrangers, un any més en majoria en la ronda illenca. L'oficina del Cinturó Ciclista Internacional a Mallorca serà en el Tennis Arenal, com en les edicions anteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.