algo de nubes
  • Màx: 15.43°
  • Mín: 7.61°
15°

Ibagaza, dubte pel partit contra l'Espanyol

El davanter argentí rebé diumenge un fort cop a la cama dreta i és baixa per als entrenaments

40102
Ibagaza es lamenta de la mala sort amb les lesions. | T.AYUGA.

Les lesions semblen perseguir enguany Ariel Ibagaza, que torna a ser baixa. El davanter argentí va haver de ser substituït en el partit contra la Reial Societat pel fort cop que va patir a la cama dreta a conseqüència «d'un entrepà» i ahir els serveis mèdics del Reial Mallorca confirmaren que la seva presència al matx contra l'Espanyol és dubte. Concretament, i després de practicar-li la pertinent ressonància magnètica, des del club vermellenc s'anuncià que l'argentí pateix una contusió en el vast extern i intermedi de la cuixa dreta, com també una sobrecàrrega muscular del semitendinós.

Així, Ibagaza no es podrà entrenar amb els seus companys fins a nova ordre, i es converteix en una possible baixa per al transcendental partit de diumenge a Son Moix contra l'Espanyol. Sens dubte una mala notícia per a l'equip mallorquinista, que enguany ha vist com les lesions perseguien el davanter argentí. Primer foren unes sis setmanes de baixa a conseqüència del trencament muscular parcial del recte anterior a la cuixa esquerra, lesió que va patir durant el partit de la Lliga de Campions en què el Mallorca es va enfrontar a l'Arsenal i de la qual va recaure quan es va incorporar als entrenaments. Finalment, quan ja va rebre l'alta, un cop fortuït contra un dels pals de les porteries de l'Insular a finals de gener tornà a relegar l'argentí al dic sec.

Qui tampoc no es va poder entrenar ahir va ser Roberto Losada, que pateix síndrome gripal des de dissabte. No obstant això, s'espera que es pugui incorporar dimecres als entrenaments, per la qual cosa el davanter gallec podria tornar a tenir la seva oportunitat a l'onze titular si finalment es confirma la baixa d'Ibagaza per al partit contra l'Espanyol.

Absències
A banda d'Ibagaza, de Losada i de l'encara lesionat Vicente, a l'entrenament d'ahir varen destacar a més les absències dels internacionals Samuel Etoo, Miquel Àngel Nadal i Julián Robles, convocats amb les respectives seleccions, com també Albert Riera. El camerunès ha viatjat a Ginebra, on disputarà un partit amistós contra la selecció argentina, mentre que Nadal, amb l'absoluta, i Riera i Robles, amb la sub 21, s'enfrontaran a Holanda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.