cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Triple empat al cap de la taula en juvenils

Monti-sion, Joan d'Àvila i Son Rapinya es jugaran el campionat en les darreres jornades de campionat

Més emoció impossible en la categoria reina del futbol sala base mallorquí, la Juvenil. El líder, Monti-sion, va cedir sorprenentment un 1-7 contra l'ara tercer classificat, Son Rapinya-Saiton. Joan d'Àvila, que es manté segon, va complir amb una clara victòria contra el Son Riera (6-2).

Monti-sion, Joan d'Àvila i Son Rapinya estan empatats ara a 26 punts quan falten cinc jornades per acabar el campionat regular. S'ha de tenir en compte, però, que el líder, Monti-sion, té un partit menys que els seus dos perseguidors. La propera jornada pot perjudicar el Son Rapinya, que descansarà, i beneficiar el Monti-sion, que no hauria de tenir problemes per superar l'Associació Esportiva Inca.

En la Primera de Cadets, el domini de Moniti-sion és molt més clar. A només un partit del final de la Lliga, ja no pot perdre la seva primera posició, ja que du 9 punts d'avantatge sobre el segon, Joan d'Àvila. L'AE Manacor, l'equip sènior de la qual juga a la divisió de plata, és quarta després d'una valuosa victòria en terreny del Sagrat Cor (1-3). Pel que fa a Segona, Son Rapinya Saiton ho té ja tot fet. La victòria contra Puigpunyent (18-2) deixa constància de la seva superioritat sobre la resta d'equips de la categoria.

Passem a Infantil, en què Sagrat Cor i Monti-sion Atlètic mantenen un emocionant torcebraç en la lluita pel títol quan falten dos partits. Segons la combinació de resultats, Sagrat Cor podria proclamar-se campió de la categoria si guanya La Puríssima el proper cap de setmana. Per ser possible, Monti-sion no hauria de guanyar el Sant Vicenç de Paül, cosa que sembla poc probable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.