nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Vallín: «Ni els jugadors coneixen el seu futur»

El tècnic del CV Pòrtol fa balanç de la temporada i afirma que encara no sap si continuarà a la banqueta

Després de patir molt, el Festival Park Marratxí ha aconseguit l'objectiu que s'havia marcat a principi de temporada. El conjunt que entrena José Aurelio Delgado Vallín ha hagut d'esperar fins a la darrera jornada per assegurar-se la participació una temporada més en la màxima categoria del voleibol espanyol. La irregularitat del CV Pòrtol l'ha condemnat a estar amenaçat fins al final, però ara tindrà gairebé cinc mesos per preparar la seva segona temporada a la Superlliga. Potser la tardana preparació de l'any passat ha estat una de les grans causes d'aquesta irregularitat. Vallín considera que «l'errada més greu» de l'equip enguany «va ser cercar jugadors per agost», quan el mercat està gairebé tancat.

Aquests dies, però, són per fer valoració i assimilar tantes coses com han passat en aquesta agredolça temporada. El Pòrtol 2002-03 està encara molt enlaire i Vallín encara no sap si continuarà. «Segurament aquesta mateixa setmana ens asseurem amb el president "Ricardo Ramos" per parlar del futur, però de moment ningú no en sap res, crec ni tan sols els jugadors». La directiva encara no s'ha pronunciat sobre la continuïtat del tècnic asturià, però almenys podem saber que per part de Vallín, la seva intenció és continuar, «sempre que tothom estigui disposat a millorar les condicions actuals de l'equip». Ramos assegurava dissabte que el club haurà de retallar pressupost i seria una bona opció mirar entre el mercat de jugadors mallorquins, més barats.

Vallín no sap encara si continuarà, però no està del tot d'acord amb l'enfocament del seu president. Segons l'entrenador del Festival Park, hi ha jugadors a l'Illa que «tenen potencial, però encara no són resolutius en la màxima categoria». Per tant, seria necessari «fer una feina de creació de jugadors», però sobretot fitxar jugadors de la Península: «No cal que siguin estrangers. Crec que hi ha jugadors espanyols molt bons i a partir d'ara haurem de mirar aquest mercat». Mirant cap enrere, Vallín reconeix que «no ha estat fàcil» per al seu equip conservar la categoria. «Aquesta ha estat una de les superlligues més disputades dels darrers anys», considera l'entrenador, que confessa un dels problemes que ha tingut enguany: «Ens ha costat molt, sobretot, conjuntar molts de jugadors nous i fer sensació d'equip». «Fins als dos darrers mesos de competició no hem aconseguit jugar com volíem».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.