algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Clar triomf del «CAM» del príncep Felip

El «Siemens Mobile» de Pere Perelló fou el millor de la classe IMS-600 i l'«Alcola» guanyà al grup C

40066
La classe IMS-600 es decidí a la jornada final de la competició. | S. A.

La tripulació del CAM, liderada pel príncep Felip, es proclamà guanyadora del Trofeu SAR Princesa Sofia-Madrid 2012 després d'assolir la primera posició de la classe IMS-500, amb només tres punts, i imposant-se en les tres proves de la regata. En segon lloc quedà el Krazi K-Yote Two, patronejat per Thierry Peponnet, amb nou punts, i a tres punts d'aquest es classificà tercer l'embarcació Cantabria Gran Reserva, amb Antonio Gorostegui a la canya.

Al grup IMS-600 el vencedor fou el Siemens Mobile de Pere Perelló, i segon el Fermax de Daniel Maestre, sent el campió al grup C l'Alcola d'Estanislao Carpio per davant del Diva X de Berend Beilken i el Team Jeanneau de Llorenç Galmés. A causa de l'absència de vent en la jornada d'ahir, les embarcacions varen sortir amb dues hores de retard i realitzaren un recorregut sobrevent-sotavent de 7'5 milles.

El lliurament de premis tingué lloc l'horabaixa al Reial Club Nàutic de Palma i fou presidit pels reis. José Ramón Díez també hi fou present en representació de l'entitat patrocinadora de Madrid 2012. Avui començaran les proves de vela lleugera d'aquesta competició amb la jornada d'amidament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.