algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

Kresic: «Guanyar significaria més que tres punts»

El tècnic del Mallorca demanà «més pressió a la graderia» per influenciar l'àrbitre en el partit contra la Reial Societat

92892
Kresic assegura que els seus homes estan preparats per vèncer. | T.M.

Sergio Kresic no es desvià ahir del tema principal i confessà que «diumenge jugam contra un rival directe en la lluita per eludir el descens, i guanyar seria quelcom més que tres punts». No obstant això, tot i reconèixer que el partit a Son Moix significaria un punt d'inflexió a la Lliga, el tècnic mallorquinista puntualitzà que «els punts no seran definitius». La Reial Societat es troba empatat a 33 punts amb Las Palmas, i a només un punt del Mallorca, catorzè amb 34. Una victòria suposaria doncs un trampolí per a l'equip mallorquinista, que deixaria així un rival enrere.

Per aquest partit, Kresic no podrà comptar amb Miquel Àngel Nadal, de baixa, a la línea defensiva, però pel croat no suposa cap handicap greu, ja que «qualsevol jugador està capacitat per substituir-lo». A l'altra cara de la moneda hi ha Albert Luque i Paco Soler, que, segons el tècnic mallorquinista, «estan totalment recuperats».

A més de demanar un esforç als seus jugadors, el tècnic croat va aprofitar ahir la seva compareixença davant de la premsa per sol·licitar el suport de l'afició, tal com ja havien fet alguns dels jugadors del Mallorca durant la setmana. «La calor de la gent és molt important. Jo veig el que es fa a moltes ciutats i m'adono que la pressió de la gent influeix molt a l'hora de prendre les decisions arbitrals, per això demanaria, si pot ser, encara més suport a l'afició per aquest diumenge», va dir Kresic, el qual va afegir que «si un jugador comet una errada i la gent l'aplaudeix, li donaran més confiança i jugarà amb més desimboltura i això ajuda molt l'equip. No vull dir que aquí no es faci, sinó que encara es podria fer més».

Pel que fa a les polèmiques declaracions que el camerunès Samuel Etoo va realitzar ahir contra la premsa, i les anteriors de Vicente Engonga demanant més suport a l'afició, Sergio Kresic va dir ahir que «jo només sento rumors, però està clar que hi ha llibertat d'expressió i que cada jugador pot dir allò que vulgui. Nosaltres estam concentrats pel partit, que és la nostra obligació, i l'únic que sé és que ara el vestidor està més unit que mai i estam totalment preparats per jugar contra la Reial».

Pel que fa al calendari que té el Mallorca fins a final de temporada i que el converteix en l'equip que més partits té a casa dels que estan implicats en la lluita per evitar el descens, Kresic va apuntar que «la Lliga està molt igualada. No hi ha punts fixes ni per a nosaltres ni per al Tenerife, sinó que hem d'anar partit a partit i afrontar-los amb la màxima garantia. No podem mirar la classificació, sinó només la victòria», i bromejà dient que «tot i això, si pogués, preferiria jugar els vuit partits a casa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.