algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El «CAM», vencedor de la primera prova

L'embarcació patronejada pel príncep Felip lidera el grup IMS 500, per davant de 'Cantabria Gran Reserva'

El CAM es va proclamar ahir vencedor de la primera prova de la 33a edició del Trofeu SAR Princesa Sofia-Madrid 2012 en el grup IMS 500. L'embarcació, patronejada pel príncep Felip, va invertir un temps d'1.43.03 a finalitzar les 11 milles de recorregut. Durant aquesta primera prova, el vent va bufar a una velocitat mitjana de vuit nusos. En segona posició arribà el Cantabria Gran Reserva, amb Antonio Gorosteg com a patró, i que hi invertí un temps total d'1.48.49, mentre que els tripulants francesos del Krazy k-Yote Two es varen haver de conformar amb la tercera posició.

Pel que fa al grup IMS 600, Markus Weser va patronejar molt bé l'embarcació Noa, de bandera danesa, que finalitzà el recorregut amb un temps de 2.01.57, per davant de Siemens Mobile, de Pere Perelló, que acabà amb 2.02.39. Era la millor tripulació espanyola d'aquesta categoria, tot i que per darrere arribaven Iñaki Castañer, patró del bot d'Ono, i Guillermo Altadi, amb l'embarcació Ramel-Meroil.

Està previst que les embarcacions d'ambdós grups realitzin avui dues mànegues fins al cap de Salines, a l'igual que els creuers del grup C. En aquest darrer grup sortirà com a líder l'Alcola. Els creuers del grup D, amb l'embarcació de bandera espanyola Presto al capdavant de la classificació, realitzaran una regata costanera. La sortida està prevista a les dotze del migdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.