algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els millors nedadors amb aletes d'Espanya, a Son Hugo

Els 120 millors nedadors amb aletes de l'Estat competiran aquest cap de setmana en el IX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió, que es disputarà a les instal·lacions de Son Hugo. Aragó, Múrcia, Navarra, València, Catalunya, País Basc, Madrid, Galícia i Canàries participaran, amb dotze nedadors cada una, en la competició, mentre que els responsables d'altres comunitats autònomes com Extremadura vindran a Palma amb l'objectiu d'introduir aquest esport a la seva autonomia.

Per part de Balears, hi participaran Esther Reus, Mercedes Ferrando, Alona Kotchetkova, Susana Rojo, Lucía Sánchez i Cati Neus Riera en dones, i Àlvaro Sabater, Antoni Reus, Gabriel Servera, Cristòbal Esteva, Alejandro Zarrabeitia en homes.

Per altra banda, 22 clubs, 14 d'ells d'Europa, participaran en aquesta nova edició de l'Obert, que es disputarà a Son Hugo els dies 6 i 7 d'abril, i en el qual l'equip de Màster Balears parteix com a favorit. En aquesta edició reapareixeran els olímpics Antònia Real i Juan Enrique Escales, i s'homenatjarà el campió paralímpic Xavi Torres i el premi Cornelius Enrique Granados.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.