nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Acabar amb la llegenda de Cúper

El València afronta el partit davant l'Inter amb tranquil·litat i confiança

El València vol posar fi avui dijous (21.30/Canal 9-TVE), en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa de la UEFA que l'enfronta a l'Inter de Milà, a la llegenda que acompanya Héctor Cúper, tècnic de l'equip italià que mai no ha perdut una eliminatòria europea a doble partit. L'empat a un gol amb el qual es resolgué el matx d'anada, disputat en el Giuseppe Meazza, dóna un lleuger avantatge a l'equip valencià.

Si en el moment de posar el colofó a la feina feta durant la temporada Cúper no va veure complert el seu treball, ja que perdé una final de la Recopa amb el Reial Mallorca i dues de la màxima competició continental amb el València, el camí fins a aquestes finals fou impecable i plagat d'elogis. El partit arriba en un moment de dubte per a l'equip de Benítez, després de caure derrotat davant el Rayo, coer del campionat fins la jornada passada, i desaprofitar una gran oportunitat de distanciar-se a tres punts del segon.

Benítez assajà ahir amb un centre del camp amb un sol mig centre "Baraja" i en la punta del rombe Aimar. Les precaucions davant la perillositat del rival podrien provocar que el tècnic recorri a un doble pivot que, a més, significaria l'entrada d'Albelda a la línia medul·lar en detriment d'un punta i l'argentí seria el segon. Salva, titular enfront del Rayo, ha estat descartat, juntament amb Angloma, mentre que Carboni no s'ha recuperat dels seus problemes en els abductors i també quedarà a la grada al costat del sancionat Kily González i Ilie.

L'Inter afronta el partit amb el cap en el compromís de diumenge davant la Roma, amb el lideratge en joc, però sense descartar la classificació. El conjunt italià ha viatjat sense Vieri i Ronaldo. Zanetti, que no jugà l'anada per sanció, serà a l'onze, com també el migcampista francès Dalmat i el davanter uruguaià Recoba. En definitiva, un equip extremadament perillós i de molta qualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.