nubes dispersas
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 13.93°
18°

Al Panathinaikos li basta un sol punt

El Madrid, amb molts jugadors del filial, juga avui amb la il·lusió dels joves com a millor arma

La intranscendent visita del Reial Madrid a Atenes l'ha aprofitada l'entrenador, Vicente del Bosque, per convocar vuit jugadors de l'equip filial, i deixar totes les figures de l'equip a casa, mentre que el Panathiaikos necessita almanco un punt per entrar entre els vuit millors d'Europa. La meteòrica marxa del Reial Madrid a la segona fase de la Lliga de Campions "cinc partits, cinc victòries" ha permès al tècnic donar descans a tots els seus titulars i que l'expedició madridista quasi sembli més un viatge de fi de curs al Partenó.

Figo, Karanka i Fernando Hierro són baixa per lesió, mentre que Helguera i Munitis estan sancionats. Pavón, Salgado, Roberto Carlos, Makelele, Zidane, Guti i Raúl s'han quedat a Madrid per descansar. Del primer equip han viatjat a Atenes Casillas, César, Geremi, Iván Campo, Celades, Savio, McManaman, Morientes, Flavio i Solari, mentre que els vuit de la pedrera que completen l'expedició són Miñambres, Raúl Bravo, César Navas, Borja, Valdo, Souza, Rubén i Portillo. Assegurat el primer lloc del grup, Del Bosque ha manejat el partit conforme als seus interessos, malgrat que això no significa que tiri el partit i no cerqui el triomf. Les ganes dels jugadors menys habituals i dels joves del filial seran les principals armes que esgrimirà l'equip a Atenes. Per contra, el Panathinaikos es juga quasi la vida en el partit i necessita almanco un empat per aconseguir un punt d'or que li asseguraria la classificació entre els vuit millors d'Europa.

Els «verds» podrien també passar perdent si el Porto no guanyàs l'Sparta de Praga, però el seu entrenador, l'uruguaià Sergio Markarian, no vol deixar res a l'aire i menys en les mans del conjunt txec. L'ambient infernal de l'Apostolos Nikolaidis (tan sols 15.000 localitats que s'exhauriren fa dues setmanes) serà una de les grans opcions gregues. La tradició també juga a favor del Panathinaikos, ja que en els darrers 37 anys sols el Barcelona, l'any passat 0-1 contra, l'AEK ha estat capaç d'aconseguir la victòria dels equips espanyols que passaren per Grècia a les competicions europees. El Madrid, això no obstant, sempre que s'enfrontà a equips grecs acabà guanyant el títol continental.

Les nombroses absències del Madrid donen molta confiança als grecs per aconseguir l'empat d'or. L'equip grec, que perdé 3-0 a la primera volta en el Bernabéu, no podrà comptar, per sanció, amb els internacionals Angelos Basinas i Sotiris Kyrgiakos, mentre que el concurs del defensa Leonidas Vokolos és més que dubtós. Yannis Gumas, recentment recuperat d'una lesió, podria ser el substitut de Vokolos si finalment no es recuperàs. Robert Jarni i Goran Vlaovic, també s'han recuperat de petites lesions i podran jugar avui.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.