nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Albert Luque torna a córrer i ja espera la Reial

El davanter es recupera de la sobrecàrrega a l'abductor esquerre i vol trencar la mala ratxa golejadora

68460
Luque, amb Engonga, espera retrobar-se prest amb el gol. | T.M.

Albert Luque evoluciona favorablement de les molèsties al seu abductor esquerre i si no hi ha cap contratemps podrà jugar diumenge contra la Reial Societat a Son Moix. El davanter s'exercità ahir en solitari sobre la gespa de Son Moix al costat de l'altre 'tocat' de l'equip, Vicente Engonga i demostrà que està molt recuperat de la sobrecàrrega que es produí en el partit contra l'Osasuna i que l'impedí viatjar amb l'equip a Tenerife.

I és que, tot i no trobar-se en un gran moment golejador, la presència de l'ariet de Terrassa en l'onze illenc és vital. Luque dóna a l'equip més presència en atac. Sap rebre d'esquena a la porteria rival i fa jugar els seus companys. El fet de ser l'únic jugador de la primera plantilla que reuneix aquestes característiques en el seu joc el converteixen en una peça clau en l'esquema del preparador croat. Ara Kresic respira tranquil perquè podrà disposar de Luque pel compromís contra la Reial Societat.

El jugador es retirà del terreny de joc en el partit que el Mallorca jugà contra l'Osasuna a Son Moix amb una sobrecàrrega a l'abductor de la cama esquerra. El seu cos havia dit basta després de moltes setmanes de d'esforç. Les molèsties impediren al davanter entrenar durant tota la setmana passada i ahir a la fi es tornà a vestir de curt. La setmana de repòs li haurà vingut de perles al català, el qual espera retrobar-se amb el gol en el darrer tram de la competició. Luque no veu porteria des de fa vuit jornades i ara la seva punteria és més important que mai per l'onze de Sergio Kresic.

El futbolista forma una societat letal a la davantera del Mallorca al costat d'Etoo i Ibagaza, però aquest triangle que tants bons resultats va donar l'any passat als vermellencs ha estat gairebé inèdit enguany. Tan sols en quatre ocasions a la Lliga han pogut jugar aquests tres jugadors plegats i això l'equip ho ha notat. Luque sempre ha defensat la importància de l'equip per davant de les seves actuacions individuals però mai no ha negat que viu pel gol «com qualsevol davanter centre», ha dit en més d'una ocasió. En el darrer partit del Mallorca a casa, contra l'Osasuna, al català li tocà fer la feina bruta mentre que els honors de marcar recaigueren sobre Etoo. Diumenge, l'ariet estarà llest per tornar a foradar la porteria rival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.