algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

El València s'endú un empat d'or

El gol de Rufete va fer justícia al joc avorrit de l'Inter de Cúper

INTER 1
VALÈNCIA 1

INTER DE MILÀ: Fontana, J. Zanetti, Materazzi, Córdoba, Simic, Conceiçao, Di Biagio, Seedorf, Guglielminpietro, Ventola i Kallon.
Balmat per Guglielminpietro i Recoba per Conceiçao.
VALÈNCIA CF: Cañizares, Curro Torres, Ayala, Pellegrino, Carboni, Rufete, Albelda, De los Santos, Kily González, Aimar i Carew.
Vicente per Aimar, Angulo per Carew i Juan Sánchez per Rufete.
ÀRBITRE: Markus Merck (Alemanya). Amonestà Zanetti per part de l'Inter i Vicente i Albelda per part del València. Expulsà el valencianista Kily González, amb vermella directa, en el minut 53 de joc.
GOLS:
1-0: minut 50, Materazzi.
1-1: minut 64, Rufete.

L'Inter de Milà i València empataren a un gol en partit disputat al Giuseppe Meazza i corresponent al partit d'anada dels quarts de final de la Copa de la UEFA. El gol de Rufete, després d'una centrada d'un recent incorporat Angulo, va permetre ahir als de Rafa Benítez endur-se un excel·lent resultat de San Siro i pot ser suficient de cara a la tornada a Mestalla la propera setmana. No fou un partit entretingut, com era de preveure, però les coses es posaren molt magres pels valencianistes quan als cinc minuts de la represa es trobaren amb un gol desafortunat en contra i l'expulsió, absurda i injusta, d'un revolucionat Kily González. Rufete, deu minuts després, ho arreglà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.