algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

Martí: «Clemente ens ha donat confiança»

L'exmallorquinista afirma que el Tenerife es troba ara en línia ascendent

El Mallorca es juga molt aquest diumenge a Tenerife. El conjunt vermellenc es trobarà a Santa Cruz amb dos jugadors mallorquins que coneixen molt bé la casa per dins. Pep Lluís Martí i Xisco Muñoz recalaren a Tenerife per diferents vies, però amb la mateixa intenció, fer-se un lloc a la Primera Divisió. Pel que sembla, però, cap dels dos no està disposat a fer una mínima concessió al seu exequip, ja que el Tenerife també està en una situació molt complicada a la taula.

Martí, cervell del conjunt canari durant gran part de la temporada, assegura que aquest serà «un partit diferent», però que no l'influiran els colors de la camiseta visitant perquè una victòria és «fonamental». Així, doncs, no li faria gens de llàstima guanyar el Mallorca diumenge. «Al contrari, necessitam aquests punts. Jo tenc ara la meva vida aquí, només pens en això», afirmà Martí. El migcampista puntualitza, però, que el seu principal desig és que se salvin tots dos equips, Mallorca i Tenerife, un cop acabada la temporada. De fet, el jugador mallorquí està convençut que tots dos continuaran a Primera: «El Mallorca es troba en una línia ascendent després d'haver guanyat els dos darrers partits, igual que nosaltres, que en aquests moments anam d'avall cap amunt».

L'arribada de Javier Clemente ha estat clau per a la recuperació d'un Tenerife que, com recorda el mateix Martí, es troba ara «a una sola victòria de la salvació». «El canvi de tècnic ens ha anat molt bé, sobretot a nivell psicològic; no hi ha dubte que Clemente ha donat a l'equip molta confiança». L'entorn de l'equip també ha canviat de manera molt positiva des de l'arribada del tècnic basc. «Després de guanyar contra la Reial Societat, la gent està molt il·lusionada amb l'equip», assegurà el migcampista mallorquí, que afegeix: «Aquí tothom veu que ja no està tan difícil salvar la categoria, sobretot perquè després de la darrera jornada han quedat fins a vuit equips implicats a la zona baixa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.